Udržateľnosť a recyklácia bez dymu - IQOS ILUMA Refreshed: Stopercentná kvalita, zvýhodnená cena

Zo starého nové v tej najvyššej kvalite. Tohto hesla sa drží repasovaná novinka v podobe bezdymovej alternatívy, ktorá je pre dospelých fajčiarov lepšou voľbou ako klasické cigarety.

Téma udržateľnosti je súčasťou našich životov a často si neuvedomujeme, čo všetko vyhadzujeme do bežného odpadu, čo tam nepatrí. Príkladom je elektronický odpad – mobilné telefóny, počítače alebo aj batérie. Novinkou v oblasti recyklácie sú renovované modely bezdymových zariadení IQOS ILUMA Refreshed. Tie sa vyrábajú z už použitých zariadení, ktoré dospelí používatelia odovzdali na niektorom zo zberných miest v predajniach IQOS po celej krajine.

Pri  IQOS ILUMA Refreshed  získava dospelý užívateľ plne funkčné vynovené zariadenie za výhodnú cenu. Prísna kontrola, bezpečnosť a dezinfekcia sú samozrejmosťou. Všetky zariadenia, ktoré dospelí užívatelia prinesú, sa v recyklačnom centre starostlivo skontrolujú a roztriedia. Tie neopraviteľné sa rozoberú a recyklujú. Zariadenia, ktoré sú vhodné na obnovu či opravu, sa ďalej využijú v súlade s prísnymi normami pre kvalitu a bezpečnosť na repasovanie a následný predaj. Celé zariadenie je vyčistené, dezinfikované a vyleštené, aktualizuje sa firmvér. Repasované zariadenia, označené na svojom vonkajšom balení samolepkou „Refreshed“, idú následne do predaja na vybraných miestach za zvýhodnenú cenu.

Aká je bezdymová alternatíva IQOS ILUMA Refreshed?
Elegantná a štýlová prináša dospelým fajčiarom možnosť, ako už nemusia siahnuť po klasickej cigarete. Pýtate sa, prečo dať stopku cigaretám? Pri fajčení cigariet totiž prichádza k spaľovaniu tabaku a tým vzniká škodlivý cigaretový dym. Naproti tomu IQOS ILUMA Refreshed tabak nespaľuje, ale len nahrieva a teda nevytvára škodlivý dym. Cigarety sťažujú dýchanie, ale po úplnom prechode na IQOS môžete lepšie dýchať, ako keby ste pokračovali vo fajčení – dokazuje to aj šesťmesačná klinická štúdia vykonaná v USA s 984 dospelými fajčiarmi. 

Bezdymové zariadenia IQOS ILUMA Refreshed nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Patrí do vydania