Schill Dental Leto v plnom zdraví

V pokojnom prostredí Karloveského ramena, neďaleko bratislavskej Botanickej záhrady, na vás čaká Stomatologická klinika vybavená na najvyššej európskej úrovni. Team renomovaných stomatológov so skúsenosťami v zahraničí absolvuje pravidelné školenia a pracuje pod dohľadom skúseného primára, ktorým je MUDr. Alexander Schill.

Okrem toho, že zubní lekári majú k dispozícii všetky moderné prístroje a materiály, majú na vás aj dostatok času, aby vašim zubom poskytli všetko, čo k dokonalosti potrebujú. Ošetrujú bezbolestne, s cieľom zachovať vám vlastné zuby čo najdlhšie, pretože niet nad vlastné a zdravé zuby. Je dobré vedieť, že všetky prístroje modernej stomatológie sú priamo na klinike. Sú na jednom mieste a preto mnohé, i komplikované zákroky, tu zvládnu urobiť v priebehu jediného dňa. A keďže prichádza dovolenkové obdobie, treba myslieť aj na to, aby sme si voľné dni užili v plnom zdraví.

 

Pán primár, aké sú, prosím, tvoje odporúčania pred letom?

Celkom určite by som si nenechával návštevu stomatológa na poslednú chvíľu, boľavý zub nám môže v zahraničí poriadne znepríjemniť a predražiť dovolenku. V Schill Dental na vás čakáme počas pracovných dní a v prípade potreby aj cez víkendy.

 

Akými novinkami sa môžu pochváliť kliniky Schill Dental?

Rozhodne sme sa zamerali na bezpečnosť. Neustále ošetrujeme iba klientov, ktorým odmeriame teplotu a necháme ich vypísať dotazník. O sterilite v čakárni i ambulan­ciách azda netreba ani rozprávať...

 

Ako budeš tráviť leto Ty?

Určite sa teším na menšiu spoločnú dovolenku s dcérami a mojou milovanou manželkou Martinkou, rodina je to najviac, čo človek môže mať.

 

Za rozhovor ďakuje MUDr. Martin Petráš

Patrí do vydania