Kozmetická akupunktúra

Alternatívny a neinvazívny spôsob skrášľovania. Vo svete kozmetiky a plastickej chirurgie koluje veľa nepravdivých mýtov a povier. Jedným z mýtov je aj tvrdenie, že pre krásu treba trpieť. V záujme mladistvého výzoru si ľudia neváhajú ľahnúť pod skalpel či absolvovať rôzne nepríjemné a niekedy aj nebezpečné procedúry. Boj so známkami starnutia však môže byť aj veľmi príjemnou a relaxačnou záležitosťou. Stačí len hľadať na správnom mieste.

 

 

Klinika MEDANTE učí ľudí, ako porozumieť vlastnému organizmu. Pod dohľadom skúsených odborníkov a terapeutov nachádzajú pacienti telesné i duševné uzdravenie. Spojenie modernej a alternatívnej medicíny je najlepšou cestou k identifikovaniu problémov a ich odstráneniu použitím správnej terapie. Ľudský prístup, relaxácia a neinvazívne spôsoby liečby odstraňujú prirodzený strach, vďaka čomu sa pacienti vracajú na kliniku s úsmevom. Vyhľadávanou terapiou najmä u ženského pohlavia je kozmetická akupunktúra. Predstavuje bezbolestnú a rovnako účinnú alternatívu plastickej chirurgie a agresívnych chemických procedúr. Pokožka po terapii vyzerá nielen mladšie a príťažlivejšie, ale je aj svieža a rozjasnená vďaka relaxačnému priebehu.

 

Ihličky predlžujú mladosť

 

Akupunktúra má korene v tradičnej čínskej medicíne. Jej cieľom je uvoľniť toky energií v tele a odstrániť napätie. Podporuje rast kolagénových a elastínových vlákien, ktoré odstraňujú vrásky a pleti dodávajú mladistvý vzhľad.

 

 

Viac sa dočítate v marcovom čísle časopisu Liek, ktorý je už v predaji.

 

 

Patrí do vydania