Vitamíny C s postupným uvoľňovaním

Nie je žiadna náhoda, že mnohí z nás ochorejú práve počas hektického predvianočného a vianočného obdobia, keď stres negatívne ovplyvňuje náš imunitný systém. Vzpružme svoju odolnosť účinnými vitamínmi s postupným uvoľňovaním, ktoré na naše zdravie dôsledne dohliadajú počas celého dňa!

 

 

Keď sa už raz vírus chrípky alebo nachladnutia dostane do organizmu, zvyčajne sa už nedá zastaviť, reakcia nášho tela naň závisí len od našej fyzickej a psychickej kondície.

 

Partner imunity

Silný imunitný systém posilnený vitamínom C je, našťastie, naším hlavným spojencom nielen pri prevencii proti vírusom, ale aj pri rých - lom zastavení ich nezadržateľného postupu. Pre nastolenie uzdravovacieho procesu sa od nepamäti pri urýchľovaní uzdravenia a zmiernení príznakov bežného prechladnutia považujú za účinné dávky vitamínu C podané včas, najlepšie preventívne. Vitamín C spoľahlivo „zaberá” pri zvyšovaní hladiny protilátok, ktoré sú hlavnou obranou organizmu proti prechladnutiu. Podporuje imunitu, zabraňuje vzniku infekcií v organizme, preventívne chráni pred chrípkou a nádchou.

 


Viac sa dočítate v novembrovom čísle časopisu Liek, ktorý je už v predaji.

 

 

Patrí do vydania