Horoskopy zdravia

Horoskopy

Október

 

Baran – od 21. 3. do 20. 4.

V prvom rade si určite svoje kritériá, ak mate o niečom rozhodnúť. Ak sa bude rozhodovať o vás – či už na pracovisku, alebo v súkromnom živote, tak sa snažte ukázať zo seba všetko to najlepšie. Máte potenciálu v sebe dosť, tak sa nebojte ho v plnom rozsahu ukázať a dokázať nielen okoliu, ale hlavne sebe, že na to máte. Ak mate pocit, že ste už všetko, čo sa dalo, ukázali a urobili, tak sa mýlite. Pokúste sa zamyslieť nad sebou a zistite, že ešte stále je čo predviesť.

Zdravie: Pozor na prechladnutia.

 

Býk – od 21. 4. do 20. 5.

Ak máte premenlivé nálady, nič si s toho nerobte, nie ste sám, venujte svoj čas pracovným „zlepšovákom“, pretože ste v akomsi stereotype. Možné je, že budete radikálne meniť svoju prácu, a to je veru dôvod na pozastaviť sa a dať si otázku, čo vlastne viete robiť na výbornú a či vôbec? Zmeny nastanú tak či onak hlavne v pracovnej oblasti. Rodina bude tá, ktorá vás podrží v každej situácii.

Zdravie: Pozor na žalúdok a nervy.

 

Blíženci – od 21. 5. do 21. 6.

Je možné, že budete riešiť akési úradné, byrokratické náležitosti. Dbajte pritom na to, že tu sa polovičná práca nevypláca, a všetko si radšej 2-krát prejdite, aby ste niekde neurobili nejakú chybu. V láske sa vám začne zvláštnym spôsobom ukazovať mnoho možností, ktoré by ste však nemuseli všetky využiť, ak nechcete dopadnúť ako v minulosti. Robte všetky veci s citom a hlavne uvážene. Čaka vás akési šťastie na každom kroku.

Zdravie: Dbajte na dýchacie ústrojenstvo, vyhýbajte sa dymu.

 

Rak – od 22. 6. do 22. 7.

Ak staviate alebo rekonštruujete, tak sa snažte o to, aby práce, do ktorých ste sa pustili, boli ešte koncom mesiaca dokončené, lebo by sa mohlo stať, že budete naťahovať termíny a mnoho z vašej práce nebude mať taký efekt, ako by ste si želali. Ak ste v stále rovnakej rovine, pokúste sa robiť zmeny, i keď malé, ale najmä zmeny vo vašom bývaní. Partnerský život bude ustálený a pokojnejší ako doteraz.

Zdravie: Dbajte na kosti a kĺby.

 

Lev – od 23. 7. do 22. 8.

Prichádza obdobie, keď budete v pokoji ako kráľ zvierat vládnuť nad všetkým a všetkými naokolo, ako sa na leva patrí. Všetko vám pôjde ako od ruky, neobávajte sa s čímkoľvek dokonca mierne hazardovať, pretože všetko, na čo siahnete, bude mať pozitívny efekt nielen pre vás, ale i pre vaše okolie. Je možné, že príde do okruhu najbližšej rodiny nový prírastok.

Zdravie: Pozor na stres a nervozitu, ventilujte.

 

Panna – od 23. 8. do 22. 9.

Tak panny, v žiadnom prípade sa nedajte nikým a ničím zahanbiť, ba naopak, snažte sa o to, aby každý vo vašom okolí videl, aké ste dôvtipné a šarmantné. V partnerskom živote nastanú isté pozitívne zmeny, ktoré akoby mávnutím čarovného prútika zmenili všetko dosiaľ negatívne na absolútne pozitívne, čiže vás čaká príjemný a dobre naladený mesiac.

Zdravie: Dbajte na uši a hrdlo. Venujte chvíľku aj svojmu zdraviu.

 

Váhy – od 23. 9. do 23. 10.

Je tu obdobie, keď si treba vedieť určiť priority, ktoré sú vám bližšie a ktoré sú hlavne dôležitejšie! Ak sa správne rozhodnete, tak uľahčíte cestu nielen sebe, ale i mnohým vo vašom okolí. Pokúste sa rozhodovať svojím vnútorným hlasom, ktorý vás nesklame. Na pracovisku nedajte na sebe nič znať, keďže to môžu vaši kolegovia alebo nadriadení zbadať a využiť vo svoj prospech.

Zdravie: U žien pozor na prechladnutie, u mužov pozor na nadmerné pitie alkoholických nápojov!

 

Škorpión – od 24. 10. do 22. 11.

Celý svet pôjde akoby proti vám a vašim rozhodnutiam! Nedajte sa, lebo len vy môžete neprajníkom dokázať, že na to všetko máte dosť síl a rozumu, aby ste všetko bez ich bezcenných rád zvládli! Možno konštatovať, že všetko zvládnete síce s veľkou dávkou šťastia, ale zvládnete to v konečnom dôsledku bravúrne. Nebojte sa a odporujte aj takým, ku ktorým by ste si to v minulosti nedovolili.

Zdravie: Spánok je skvelý radca.

 

Strelec – od 23. 11. do 21. 12.

Ak je žena strelec, mala by navštíviť teraz rad lekárov, pretože sa tu veľmi ukazuje skrytá gravidita! Čo znamená vcelku nový prírastok alebo nový život. Ak je muž strelec, tak pozor, aby ste nečakali dieťa s osobou, ktorú ste si nezvolili na cestu svojím životom ešte predtým! No v každom prípade – tak či onak je tu dieťa. Dieťa môže znamenať aj nové začiatky alebo nový smer v každej oblasti.

Zdravie: Dbajte na žalúdok a pankreas.

 

Kozorožec – od 22. 12. do 20. 1.

Práca bude skvelá, akoby všetko konečne nabralo správny smer. V partnerskom živote to tak však nebude, keďže partner má vašej práce a záujmov zrejme plné zuby! Pokúste sa mu venovať chvíľu a dajte mu najavo, že to, čo robíte, nie je len pre vás, ale pre dobro celej rodiny, resp. vzťahu. Možne je, že by ste mali začať navštevovať nejaký kurz alebo školenie, ak to nejde, tak to teraz neriešte a nechajte to na neskoršie.

Zdravie: Pozor na obličky a močový mechúr.

 

Vodnár – od 21. 1. do 18. 2.

Samé príjemné a pekné veci. Nič, čo by vás dokázalo vyviesť z vašej rovnováhy, teda aspoň naoko, no vskutku stále dumáte a uvažujete, čo by ste ešte chceli pomeniť, zmeniť a vylepšiť. Načo? Dajte veciam voľný priebeh a nerobte si zbytočné vrásky. Skúste radšej venovať čas deťom a uvidíte, že ich očami je svet krajší a príjemnejší.

Zdravie: Dbajte na zrak.

 

Ryby – od 19. 2. do 20. 3.

Teraz nastane čas zvážiť, či kariéra, alebo rodina. Všetkým rybám sa odporúča vybrať si práve rodinu. Lebo len v prípade, že stojí pri vás vaša rodina, budete mať úspech i v práci. To je dôležité vedieť a uvedomiť si to aj do budúcnosti. Teraz sa ešte chvíľu venujte sebe, a keď dôjde ten čas, tak sa venujte rodine, partnerovi, rodičom a nebolo by zle navštíviť rodinu, resp. urovnať rodinné vzťahy, ak máte pocit, že je čo urovnávať. Na kúpu novej nehnuteľnosti alebo auta je teraz priaznivý čas.

Zdravie: Dbajte na priedušky, ale aj na uši.

 

 

Autor
Jozef Bukai, www.jozefbukai.wordpress.com, jozef.bukai@live.com
Patrí do vydania