Cmúľajte správne pastilky proti bolesti v hrdle

Kvôli častým teplotným zmenám spôsobeným prechádzaním z tepla do klimatizovaných kancelárií a obchodných centier v letnom období sa bolestiam v krku dá len ťažko vyhnúť. Pri zaháňaní bolesti v krku môžeme použiť niekoľko viac či menej účinných procedúr. Niekto si obľúbil obklad, iný sa dopuje vitamínom C a kloktá soľ, ďalší si prelieva hrdlo cibuľovým čajom. Iní siahnu po pastilkách proti bolesti v hrdle. Mgr. Cmúľavá vám vo svojom videu a inštruktáži na www.cmulajspravne.sk poradí, ako na to!

Pastilky nie sú cukrík

Veľa ľudí sa domnieva, že pastilky na bolesti v krku sú vlastne „tak trochu iný cukrík“, ktorý môžeme cmúľať kedykoľvek si spomenieme. Je však potrebné si uvedomiť, že pastilky proti bolestiam v krku sú liek, a tak k nemu aj pristupovať. Liečivé pastilky môžu mať vo všeobecnosti rôzne zloženie. Dôležité sú však dve základné vlastnosti – anestetická a antibakteriálna. Inak povedané, pastilky by mali pomôcť uľaviť vášmu rozboľavenému krku tlmením bolesti a zároveň by mali dokázať ničiť jej pôvodcu (baktérie alebo vírusy). S ohľadom na to, že bolesť v krku je niekedy sprevádzaná nepríjemným pálením, odporúčame nákup pastiliek, ktoré navyše tlmia dráždenie a chladia. Novinkou na trhu sú pastilky Coldrex (link: http://cmulajspravne.sk/) proti bolesti v krku s príchuťou med a citrón a ostružina, ktoré sú už k dostaniu v lekárňach.

Tipy na správne cmúľanie ponúka www.cmulajspravne.sk

Rovnako dôležité, ako výber pastiliek je tiež ich spôsob podávania. Pred, počas aj po cmúľaní by sme mali dodržiavať niekoľko jednoduchých pravidiel, ktoré vám predstaví Mgr. Cmúľavá vo svojom originálnom inštruktážnom videu na nových webových stránkach www.cmulajspravne.sk. Dozviete sa napríklad, že je dôležité pastilku nerozhrýzť, nie je vhodné ju hneď zajedať alebo zapíjať a užívať viac ako jednu pastilku každé tri hodiny. Mgr. Cmúľavá pre dosiahnutie rýchlejšieho účinku tiež odporúča pravotočivé cmúľanie sprevádzané gúľaním očí v rovnakom smere. Niektoré jej odporúčania však posúďte sami. Webové stránky vám tiež ponúknu špeciálnu cmúľavú inštruktáž a možnosť súťažiť o ceny. Dozviete sa užitočné informácie o bolesti v krku alebo môžete pomocou Mgr. Cmúľavej vybrať novú príchuť pastiliek Coldrex.

Pozorne s prečítajte príbalovú informáciu. Liek k vnútornému použitiu.

Patrí do vydania