Pomôžeme vám bývať podľa vašich predstáv

Niekto by chcel bývať presne tak, ako bývali jeho rodičia. Výchova, zvyk, povaha, inšpirácia... to sú faktory, ktoré jednoducho nepustia. Je však aj veľa takých, ktorí si želajú úplný opak. Motivuje ich pracovné uplatnenie, vidia pred sebou nové výzvy a svoje zohráva aj moderná doba.

Tak ako sa vyvíjajú potreby a fantázia mladšej generácie, upravujú sa aj požiadavky na bývanie tých starších. Mení sa počet členov domácnosti, menia sa fyzické možnosti a nároky na bývanie. Skrátka, jedni túžia získať bývanie presne podľa vlastných plánov a predstáv, ďalší si zase to svoje bývanie potrebujú upraviť tak, aby zohľadnilo ich časom sa meniace potreby. Spoločným znakom všetkých je, že na uskutočnenie svojich zámerov s novým, lepším či vyhovujúcejším bývaním potrebujú dostatočné množstvo finančných prostriedkov. Pomoc pre mladších aj starších sa nachádza v Prvej stavebnej sporiteľni.

 

Výhodné podmienky

PSS vám umožní vynikajúco sa pripraviť na kúpu alebo výstavbu vášho bývania. Vďaka priaznivej úrokovej sadzbe v kombinácii so štátnou prémiou (aj v tomto roku až 66,39 €) výhodne zhodnotíte svoje vklady na účte stavebného sporenia. A keď sa rozhodnete pre úver, PSS vám poskytne pestrú paletu možností. Ak patríte k sporiacim klientom, banka vám za výhodných podmienok požičia až do 50 000 € aj bez zabezpečenia úveru nehnuteľnosťou. Vďaka tomuto úveru ušetríte svoje peniaze aj čas. Má priaznivú úrokovú sadzbu, ktorú sme oproti predchádzajúcemu obdobiu znížili o celé jedno percento. A vyhnete sa aj zdĺhavému papierovaniu.

 

Nízka úroková sadzba

Môže sa stať, že budete potrebovať aj viac financií na svoje nové alebo vynovené bývanie. V tom prípade vám odporúčame úver na bývanie. Jeho úroková sadzba bude ešte nižšia ako v predchádzajúcom prípade, ale tento úver do 170 000 € (pre manželov alebo partnerov do 340 000 €) už budete musieť zabezpečiť nehnuteľnosťou. Pri až 30-ročnej dobe splatnosti budú jeho splátky nízke, takže si ich môžu dovoliť aj ľudia s nižšími príjmami. Dodáme, že 90 % z úveru budete mať k dispozícii bezprostredne po podpise úverovej zmluvy. Zvyšok dostanete po zdokladovaní účelu využitia poskytnutých prostriedkov.

 

Všetko pod jednou strechou

Stavebné sporenie je jedna z mála bankových foriem, možno jediná, ktorá má pre všetkých občanov rovnaké pravidlá. PSS sa zameriava na komplexnosť ponuky, aby ste mali všetky riešenia súvisiace s financovaním bývania takpovediac pod jednou strechou, a tiež na klientsky servis. Okrem tradičného sporenia a úverov na bývanie si z ponuky môžete vybrať napríklad sporenie pre deti Junior extra chránené extra istotou, online stavebné Sporenie Lišiak, PSS poskytuje úvery na zariadenie domácnosti, financuje obnovu bytových domov a v spolupráci s renomovanými poisťovňami sprostredkúva päť rôznych poistných produktov.

 

Tisícka odborníkov

K dispozícii máte približne tisícku obchodných zástupcov. Vybavení sú laptomi s pripojením do centrály. Na rozdiel od komerčných bánk, kde musí klient prísť do banky, oni prídu ku klientovi. Obrovskou devízou je, že vám dokážu urobiť servis kedy chcete, kde chcete a ako chcete. PSS sa usiluje, aby čoraz viac bankových aktivít fungovalo elektronicky alebo priamo online. Okrem online Sporenia Lišiak sme zriadili portál Moja PSS, ktorý klienta informuje o všetkých jeho zmluvách uzatvorených v PSS, o zmluvách jeho detí, vidí tam poplatky, podmienky, úverové možnosti. Sú tam aj zmluvy, v ktorých je klient spoludlžník alebo ručiteľ, či sa splácajú, alebo nesplácajú. Portál je prístupný cez počítač, tablet i cez mobil.

 

Buďte zvedaví

Kontakty na obchodných zástupcov PSS nájdete na stránke www.pss.sk alebo zavolajte na telefónne číslo 02/58 55 58 55.

Patrí do vydania