Hľadáte skvelý úver? Práve ste ho našli

Ak čítate tento text, potom je viac ako pravdepodobné, že riešite otázku svojho bývania. Zrejme hľadáte spôsob, ako si zabezpečiť svoje prvé alebo vylepšiť už existujúce bývanie.

Určite viete, že ponuku bytu alebo rodinného domu podľa vašich predstáv máte hľadať v realitnej kancelárii. Pri riešení interiérov sa môžete inšpirovať napríklad na webe. Obrátiť sa môžete aj na bytového dizajnéra. Určite však budete potrebovať dostatočný objem financií, bez ktorých aj ten najkrajší sen o novom alebo lepšom bývaní zostane len snom.

 

Úver, na ktorý ste čakali

Ponúk na slovenskom bankovom trhu je viacero. Môžete siahnuť po hypotekárnom úvere, americkej hypotéke, spotrebiteľskom úvere... alebo napríklad po úvere zo stavebného sporenia. Pozrime sa preto spoločne na horúcu novinku najväčšej a najúspešnejšej stavebnej sporiteľne na Slovensku – Prvej stavebnej sporiteľne. Táto banka, ktorá je špecialistom na financovanie bývania, neustále vyvíja a prispôsobuje svoj produkt požiadavkám a potrebám svojich klientov. Pritom je jedno, či chcete stavať rodinný dom, kupovať byt, prestavať si svoje súčasné bývanie, kupovať stavebný pozemok, zabezpečiť si energeticky úsporné bývanie, alebo si ho len jednoducho vynoviť. S aktuálnym úverom na bývanie (zabezpečeným nehnuteľnosťou) od PSS s mimoriadne nízkou úrokovou sadzbou je radosť pustiť sa do akejkoľvek zmeny v bývaní.

 

Ponuka úplne pre každého

- nízka úroková sadzba – aktuálna akciová patrí k najnižším na slovenskom bankovom trhu

- dlhá doba fixácie – až na 5 rokov – zabezpečí vám nízke splátky na dlhé obdobie

- dostupnosť úveru – vďaka priaznivej úrokovej sadzbe aj po uplynutí fixácie akciovej úrokovej sadzby úveru a až 30-ročnej dobe splatnosti si tento úver môžu dovoliť aj ľudia s nižším príjmom

- široký účel využitia – na kúpu nového, výstavbu, rekonštrukciu i obnovu svojho súčasného bývania alebo na dofinancovanie hypotekárneho úveru

- vysoký úver – pre jednotlivca do 170 000 €, pre manželov alebo partnerov na jednu nehnuteľnosť až do 340 000 €

- rýchla dostupnosť – 90 % poskytnutých prostriedkov máte k dispozícii krátko po podpise úverovej zmluvy, zvyšok po zdokladovaní použitia úverových prostriedkov

- komplexnosť služieb – obchodní zástupcovia PSS v rámci jediného stretnutia dokážu skombinovať aj viac druhov úverov so zabezpečením nehnuteľnosti i bez zabezpečenia nehnuteľnosťou či úver na vybavenie domácnosti a sprostredkujú aj rôzne typy poistenia

- pre každého – úver na financovanie bývania si môžu dopriať aj ľudia v dôchodkovom veku

 

Aj na zariadenie domácnosti

Prvá stavebná sporiteľňa vám poskytne prostriedky nielen na kúpu, výstavbu alebo obnovu bývania, ale aj na zabezpečenie zariadenia do svojej novej alebo vynovenej domácnosti. Reč je o úvere do 7 000 €, ktorý má širokú škálu účelov využitia, vďaka čomu je možné použiť ho na kúpu bielej i čiernej techniky, nábytku, textílií, osvetlenia a iného užitočného vybavenia domácnosti. Úver nie je potrebné založiť nehnuteľnosťou a banka nevyžaduje ani bločky či faktúry.

 

Buďte zvedaví

Viac informácií nájdete na www.pss.sk. Alebo zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55 a dohodnite si stretnutie s obchodným zástupcom, ktorý za vami príde kedykoľvek a kamkoľvek.

 

Stále rovnako výhodné!

Systém stavebného sporenia tu funguje už 25 rokov. Pomáha najmä ľuďom s nižšími príjmami zabezpečiť si svoje prvé, nové alebo lepšie bývanie. PSS urobí všetko pre to, aby sa vás prípadné zmeny, o ktorých sa v súčasnosti diskutuje, dotkli čo najmenej alebo najradšej vôbec. V súčasnosti sa v stavebnom sporení nemení vôbec nič. Naďalej je tu pre každého a stále rovnako výhodné.

 

Nezabudnite na poistenie

Obchodní zástupcovia PSS vám na požiadanie sprostredkujú aj

- poistenie úveru

- poistenie domu či bytu

- poistenie domácnosti

- kapitálové životné poistenie

- pohrebné poistenie

Patrí do vydania