Myslíme na každého – aj na starších spoluobčanov

Bývanie je téma, ktorej sa venuje takmer každý. Predovšetkým sú to ľudia hľadajúci spôsob, ako si zabezpečiť svoju prvú vlastnú alebo novú strechu nad hlavou. Zaoberá sa ňou aj stredná generácia, ktorá túži po väčšom alebo lepšom bývaní. A takisto starší ľudia.

Zmenené fyzické možnosti a schopnosti si vyslovene vyžadujú úpravu bývania tak, aby sa aj oni cítili vo svojej domácnosti bezpečne a komfortne. Mnohí seniori zvažujú dispozičnú úpravu kúpeľne, zámenu vane za ľahšie dostupný sprchovací kút, inštaláciu protišmykových podláh, zníženie ťažko dosiahnuteľných odkladacích priestorov, presvetlenie bytu či odstránenie prekážok, ktoré im bránia v bezpečnom a plynulom pohybe. Možno si myslíte, že takéto nie práve lacné úpravy si v pokročilejšom veku nemôže dovoliť hocikto. Omyl! S pomocou Prvej stavebnej sporiteľne si ich môžete dopriať aj vy.

 

Úvery až do 68 rokov!

Najväčšia stavebná sporiteľňa totiž myslí úplne na všetko a na každého. Starších ľudí nevynímajúc. Prostriedky na kúpu alebo obnovu bývania poskytneme aj ľuďom poberajúcim starobný dôchodok až do veku 68 rokov! Dokonca aj bez predchádzajúceho sporenia, za výhodných podmienok a tiež bez potreby založiť požičané peniaze svojím vlastným bývaním v prospech banky. To však nie je všetko. Ak máte viac ako 55 rokov a rozhodnete sa pre medziúver od PSS, a. s., s poistením, vaše splátky môžu byť nižšie, ako keby ste si ho zobrali bez poistenia. Ušetríte a získate aj ochranu v prípade neočakávanej životnej situácie. Naši obchodní zástupcovia vám sprostredkujú rizikové životné poistenie jednoducho, rýchlo a bez skúmania vášho zdravotného stavu.

 

Bez založenia nehnuteľnosti poskytneme:

 Do 50 000 € – na bývanie sporiacemu klientovi PSS, a. s. (v prípade stavebného úveru je jeho úroková sadzba nielen nízka, ale aj nemenná počas celej doby splácania).

 Do 45 000 € – na bývanie klientovi, ktorý zodpovedne spláca alebo už splatil úver v PSS, a. s., či v inej banke.

 Do 15 000 € – na bývanie novému klientovi, ktorý dosiaľ nesporil ani nič nesplácal.

 

Na zariadenie domácnosti

Ak sa vám tieto sumy vzhľadom na vaše potreby zdajú privysoké, máme pre vás aj iné riešenie. Je ním úver na zariadenie domácnosti, ktorý vám poslúži na kúpu elektroniky, nábytku a iného bytového zariadenia, prípadne na financovanie menej nákladných úprav interiéru. Má hneď niekoľko výhod:

 

1. Široká škála účelov využitia – na kúpu bielej i čiernej techniky, nábytku, textílií, osvetlenia a ďalšieho vybavenia domácnosti.

2. Do 7 000 eur – klient si podľa svojich potrieb zvolí výšku čerpanej sumy v rozmedzí od 1 500 do 7 000 eur.

3. Fixná úroková sadzba – výška mesačnej splátky je stanovená na začiatku, úroková sadzba úveru sa počas celej doby splácania nemení. Klient si tak môže lepšie plánovať svoje výdavky do budúcnosti.

4. Bez založenia nehnuteľnosti – nie je potrebné banke predkladať zábezpeku v podobe založenia nehnuteľnosti.

5. Úver pre každého – úver na zariadenie domácnosti môže využiť každý, nielen klient sporiaci v PSS, a. s., ale aj úplne nový klient.

6. Jednoduché dokladovanie účelu – pri úvere na zariadenie domácnosti nie je potrebné banke predkladať bločky či faktúry.

7. Aj pre starších – v tomto prípade takisto platí, že úver poskytneme žiadateľovi poberajúcemu starobný dôchodok až do veku 68 rokov.

 

Dohodnite si stretnutie

Je zrejmé, že Prvá stavebná sporiteľňa je banka, ktorá sa zameriava nielen na ľudí v produktívnom veku, ale aj na tých skôr narodených. Nezabúdame dokonca ani na ľudí, ktorí by si bez cudzej pomoci s naplnením svojich potrieb v súvislosti s bývaním poradili len veľmi ťažko. Ak potrebujete ďalšie informácie, kontaktujte obchodných zástupcov PSS, a. s. Stretnú sa s vami kedykoľvek a kdekoľvek si poviete. Kontakty na nich získate buď na telefónnom čísle 02/58 55 58 55, alebo kliknite na www.pss.sk.

Patrí do vydania