Nejedzte za dvoch, jedzte dvakrát zdravšie!

Optimálna výživa pre nastávajúcu mamičku a dieťa. Ste tehotná? Dojčíte? Túžite po dieťati a vytúžený okamih stále neprichádza? Nezabúdajte na pravidelný prísun správnej kombinácie vitamínov a minerálov. Prečo?

 

 

Vaše zdravie podstatne závisí od vašej výživy. Ak sa organizmu nedostáva dostatok živín, vitamínov a minerálnych látok, nemôže dokonale plniť svoje funkcie. Objavuje sa celý rad porúch. Absencia týchto životne dôležitých látok môže dokonca negatívne ovplyvniť menštruáciu, činnosť pohlavných žliaz, ba spôsobiť i neplodnosť. Najspoľahlivejšou cestou, ako ich telu dodať, je zabezpečiť si dostatočný prísun živín a prípadne dopĺňať stravu kompletnými vitamínovými prípravkami – pre tehotné ženy to platí dvojnásobne. Pri výbere vitamínov na najdôležitejšie obdobie svojho života stavte na kvalitu. Ľahko stráviteľnými vitamínmi sú vitamíny Jamieson, vyrobené z prírodných surovín, ktoré neobsahujú žiadne cukry ani konzervačné látky. Pre organizmus sú biologicky dostupnejšie, a teda vhodnejšie ako syntetické vitamíny. Navyše ich výrobca, kanadská firma Jamieson, využíva už viac ako 90 rokov ako jediný výrobca vitamínov na svete unikátnu biotechnológiu 360 Pure – vo výrobnom procese uplatňuje 360 krokov kontroly, ktoré vedú k bezpečnosti, účinnosti a absolútnej čistote prírodných výživových doplnkov.

 

Nádej na potomstvo, podpora zdravia v tehotenstve a pri dojčení

 

Prenatal s omega-3 DHA – medzi nutričné zložky, ktorých potreba v čase plánovania tehotenstva narastá a ktoré tehotným a dojčiacim ženám obvykle chýbajú pri bežnom príjme potravy, patria kyselina listová, vápnik, vitamín D3, železo, zinok a často i vitamíny B, C a omega-3 nenasýtené mastné kyseliny… Ich zvýšenú potrebu v optimálnom pomere a v ľahko stráviteľnej forme pokrýva multivitamín Prenatal s omega-3 DHA.

 

 

Viac sa dočítate v májovom čísle časopisu Liek, ktorý je už v predaji.

 

 

 

Patrí do vydania