Nová aplikácia Connect značky Durex umožňuje našim telefónom spolu späť...aby sme my mohli tiež

Značka Durex dnes odhalila poslednú kapitolu svojej kampane „Durex Connect“ a predstavila aplikáciu pre smartfóny, ktorá nám pomáha v zbližovaní. Koniec koncov, Hodina Zeme sa blíži.

Pred tromi týždňami sa značke DUREX podarilo zaujať ľudí po celom svete dráždivou správou o technologickom prelome, ktorý by mohol znamenať revolúciu v našich sexuálnych životoch. Virálne video (http://youtu.be/O925jNVmpOQ), ktoré už videlo viac ako 40 miliónov ľudí, ukazuje páry posadnuté technológiami a ich reakciu na odhalenie, že onen spáľňový zázrak je jednoducho len tlačítko „vypnúť“.

 

 

Avšak po bezprecedentnej medzinárodnej odozve a presvedčivom výskume Durhamskej univerzity o dopade posadlosťou technológiami na naše vztahy (vrátane toho, že 40 percent respondentov pripustilo, že behom sexu zodvihlo telefón), vyvinula svetová jednotka v oblasti sexuálnej pohody aplikáciu, ktorá ponúka jednoduché riešenie: synchronizuje naše telefóny tak, aby spolu spali a nechali nás robiť to isté. Aplikáciu ,Durex Connect‘ si môžete zdarma stiahnuť pre platformu Android a čoskoro bude k dispozícii aj pre iOS. Ide o užívateľsky prívetivý spôsob synchronizácie vášho telefónu s partnerovým, aby sa ani jeden z vás nemohol vykrútiť zo sľubu jednoznačne netechnologického zblíženia. Vo vopred dohodnutý čas, alebo po spontánnej dohode, aplikácia jednoducho zakryje displeje vašich telefónov, čím de facto oba telefóny uspí a odstráni tak všetky rušivé elementy.

 

 

Aplikáciu Connect značky Durex si môžete stiahnuť tu: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.durex.reconnect&hl=en_GB

 

 

Video môžete vidieť tu: http://youtu.be/O925jNVmpOQ

 

 


Patrí do vydania