Pomôžte pokožke po lete!

Ani vašej pozornosti neušli pri pohľade do zrkadla po návrate z dovolenky dôsledky dlhodobejšieho pôsobenia slnka, vody, vetra či klimatizácie na pokožku? Vaša pleť je síce nádherne opálená, ale je dehydrovaná, objavili sa na nej nové jemné vrásky. A práve dehydratácia má najväčší podiel na urýchľovaní procesu starnutia pokožky... Uhaste jej smäd!

 

 

Vysušená koža stráca pevnosť, pružnosť, sprevádza ju nepríjemné pnutie a svrbenie, je citlivejšia na vonkajšie podnety, badať na nej známky únavy... Pleť volá po intenzívnom a hĺbkovom „zavlažení“, je potrebné upokojiť ju a zregenerovať. Dožičte jej prípravky s výraznými hydratačnými, regeneračným a antioxiadačnými účinkami! Tu sú overené, vyskúšané tipy pre vás.

 

Omladzujúci panthenol

 

Účinnú pomoc unavenej a vysušenej pokožke poskytnú nové výrobky slovenskej liečebnej kozmetiky Medi s vysokým obsahom D-panthenolu, ktorý sa veľmi rýchlo vstrebáva do hlbších vrstiev pokožky a stimuluje prirodzenú regeneráciu buniek. Telové mlieko Medi z Mŕtveho mora s D-panthenolom udržiava prirodzenú vlhkosť pokožky, zjemňuje ju a zvláčňuje, prispieva k jej vitalizácii a omladeniu. Vďaka obsahu olivového oleja, výťažku Aloe vera, vitamínov A a C zabraňuje zároveň pôsobeniu voľných radikálov, praskaniu a začervenaniu kože. Regeneračné mlieko s konopným olejom radu Medi Panthenol forte vysušenú pokožku intenzívne hydratuje a regeneruje. D-panthenol spolu s konopným a mandľovým olejom vyživujú a obnovujú postihnuté tkanivá. Spolu s omega 3- a 6-nenasýtenými mastnými kyselinami pokožku upokojujú a prinášajú jej celkovú úľavu. Soľ z Mŕtveho mora v oboch prípravkoch pomáha uvoľňovať napätie suchej kože a zvyšovať jej elasticitu. Pravidelné denné premasťovanie zároveň pomáha udržať si opálenie pokožky dlhší čas.

 

 

Viac sa dočítate v septembrovom čísle časopisu Liek, ktorý je už v predaji.

 

 

Patrí do vydania