Bielkovinová diéta ZENEA

Predstavuje spoľahlivo účinný, zdravý a prirodzený spôsob redukcie telesnej hmotnosti. Diétny program ZENEA je nenáročný a pritom skutočne účinný. Nemusíte sa riadiť nekonečnými nákupnými diétnymi zoznamami, počítaním kalórií ani špeciálnym zložitým varením, ako to býva pri bežných diétach.

 

Základné rozdiely od nízkokalorických diét spočívajú najmä v nasledujúcom:

 

LEPŠEJ VÝŽIVE

Mnoho diét typu ananásová diéta, banánová či tukožrútska a rôzne ďalšie človeku drasticky znížia prísun všetkých živín a miesto úbytku tuku spôsobia predovšetkým úbytok vody a svalovej hmoty. Pri bielkovinovej diéte sa zbavujete predovšetkým tuku, práve vďaka dostatku bielkovín nemusí organizmus odbúravať svalstvo, aby bielkoviny získal.

 

ZRÝCHĽUJE METABOLIZMUS A ZNIŽUJE MOŽNOSŤ JOJO EFEKTU

Na rôzne drastické diéty reaguje organizmus spomalením spaľovania kalórií, inak povedané, metabolizmus sa spomalí. Po návrate na bežnú stravu dôjde opäť k zvýšeniu príjmu kalórií, ale organizmus ich spaľuje stále ešte veľmi pomaly, pretože trvá dlho, kým sa z diéty „spamätá“. Bielkovinová diéta má vyvážený obsah živín, a tak sa po návra te k pôvodnej strave nemusíte obávať jojo efektu, ktorý by sa pri iných drastických nízkokalorických diétach určite dostavil.

 

Viac sa dočítate v čísle júl - august časopisu Liek, ktorý je už v predaji.

 

Patrí do vydania