Panthenol Spray pomôže vyliečiť spáleniny aj drobné odreniny

Panthenol Spray pomáha nielen vtedy, keď sa spálite na slniečku, ale tiež pri drobnom povrchovom poranení kože a odreninách. Oproti prípravkom s pantenolom, ktorých je na trhu nespočetne veľa, Panthenol Spray ako jediný liek vo forme spreja prináša výhodu jednoduchej bezkontaktnej aplikácie, čo oceníte vždy, keď potrebujete ošetriť začervenané a bolestivé miesto. Snehobiela pena ranu prikryje a príjemne ochladí. Tým, že sa rany nemusíte dotýkať, dodržiavate zároveň zásadu správnej hygieny.

Aj keď sa prípravok rýchlo vstrebáva, koža nezostáva vysušená, ale naopak, je vláčna a pripravená na to, aby sa správne zregenerovala. Takáto bezbolestná a rýchla domáca liečba je vhodná ako na nežiaduce spáleniny spôsobené slniečkom, tak na detské odreniny kolien a lakťov, ktoré sú najmä v letných mesiacoch na dennom poriadku. Prípravok sa môže používať aj niekoľkokrát denne podľa potreby a typu poranenia. Pri rozsiahlych poraneniach kože je, samozrejme, vhodné rýchlo vyhľadať lekársku pomoc, ale drobnejšie spáleniny a odreniny si môžete ľahko a účinne ošetriť sami.

Viac v príbalovej informácii k lieku a na www.panthenolspray.sk

Orientačná cena: 5 eur

 

SÚŤAŽ

PANTHENOL spray dostať v každej lekárni. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták.

Napíšte nám názov firmy, ktorá už viac ako 40 rokov vyrába Panthenol spray.

Pošlite SMS v tvare LK3(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 eur s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r.o. Tri správne odpovede odmeníme plážovým balíčkom. Výhercovia budú uverejnení na web-stránke www.liek.beautywoman.sk  koncom mesiaca júna 2012.

 

Patrí do vydania