Horoskopy zdravia

Horoskopy

Baran – od 21. 3. do 20. 4.

Pokiaľ vás čakajú skúšky, či už v škole, práci, súkromí, zachovajte chladnú hlavu a s istotou vykročte vpred. Hviezdy sú vám naklonené. Hlavne neplánujte ani neorganizujte žiadne dovolenky pre ostatných, nemusia to dostatočne oceniť, môžete sa stať tercom výsmechu.

Dbajte na prísun vitamínov, snažte sa obmedziť alkohol, kávu, cigarety. Detoxikácia je pre vás priaznivý liek.

Býk – od 21. 4. do 20. 5.

Toto obdobie je pre vás mierne náročné v pracovnej oblasti. Musíte si určiť priority a dbajte na to, že pomaly ďalej zájdete. Rýchle a naoko priaznivé ponuky vás môžu dostať do absolútneho fiaska! Snažte sa obkolesiť staršími, skúsenejšími, ale hlavne profesionálmi v danej oblasti. Druhá polovica býkov by sa mala začať angažovať v starostlivosti o svoju budúcnosť a nezaspať na vavrínoch.

Dbajte o uši, hrdlo a zuby.

Blíženci – od 21. 5. do 21. 6.

Konečne vám všetko leží pri nohách – ako v najtajnejších snoch. Naozaj stačí len kývnuť prstom a všetko pôjde podľa vašich predstáv. No nezabúdajte ani na ťažšie obdobia, a preto nepremrhajte všetko, čo sa vám ponúka.

Dbajte na športovanie, zamestnajte myseľ užitočnými činnosťami, ktoré prinesú osoh nielen vám, ale aj ostatným vo vašom okolí.

Rak – od 22. 6. do 22. 7.

Ak ste niečo s najlepším úmyslom zasadili, je tu najvyšší čas zožať plody svojej práce. No ak ste sadili s nie najlepšími úmyslami, odrazí sa to aj na vašej úrode! Tak či onak budete konzumovať len vlastné plody. Vážte si svojich milujúcich rodinných členov, lebo v konečnom dôsledku sú pre vás hlavnou oporou.

Dbajte na prísun kalcia, starajte sa o svoje kĺby a kardiovaskulárny systém, teda kroťte svoju výbušnosť.

Lev – od 23. 7. do 22. 8.

Hlavu budete mať plnú starostí, radostí, plánovaní, u niektorých to bude sťahovanie, resp. inovovanie. Teraz sa snažte robiť všetko intuitívne, keďže racio môže v tomto období mierne sklamať vaše očakávania. Ak už máte za sebou spomenuté aktivity, doprajte si chvíľu len na svoju vnútornú duševnú očistu, eventuálne skrášlenie svojho zovňajšku, hlavne nech máte dobrý pocit zo seba.

Dbajte na pečeň, krvný tlak, u žien včasná návšteva gynekológa môže zabrániť mnohým nepríjemnostiam.

Panna – od 23.8. do 22.9.

Partnerské vzťahy sa môžu ešte zhoršiť, ak práve teraz neurobíte maximum! V už trvajúcich vzťahoch môže nastať rozvod. Ak mate pocit, že ste urobili maximum pre záchranu, tak sa mýlite. Keďže v partnerskom živote je maximum nevyčerpateľná veličina. Verte, že začiatkom leta si budete môcť gratulovať, ako ste všetko bravúrne, aj keď s hereckým nádychom zvládli. Ak to vzdáte, nečakajte nič pozitívne.

Dbajte na žalúdok a psychickú nerovnováhu sa snažte eliminovať pozitívnymi myšlienkami a želaniami.

Váhy – od 23. 9. do 23. 10

Cesty, cesty a zasa cesty. Či už tie skutočné, alebo životné, no v každom prípade sa nacestujete teraz viac ako predtým. Ak to budú cesty životné, buďte opatrní pri konečných verdiktoch, aby ste nechtiac neublížili tým, ktorí si to nezaslúžia. Ak to budú skutočné cesty, tak voľte krajiny, kde zažijete naozajstný adrenalín (šport, zábava ap.). Nastal čas, aby ste sami seba vystavili skúškam osobnej odolnosti. V láske samé dobre veci, ktoré nikto a nič nepokazí, dokonca ani vy sami.

Dbajte na správnu obuv a na chrbticu.

Škorpión – od 24. 10. do 22. 11.

Vďaka svojej sile, odolnosti budete schopný všetky svoje plány doviesť k cieľu. Vaša tvrdohlavosť, na ktorú ste už niekoľkokrát doplatili, bude tentoraz vašou najsilnejšou stránkou. Na obzore sú nové, či už milenecké, alebo partnerské vzťahy.

Na čo máte dbať? Ak trpíte miernou nadváhou, pokojne si doprajte, pretože v tomto období všetko na vás pôsobí opačne. Pokúste sa nebyť šéfom, lebo nakoniec zistite, že prikazujete i sami sebe.

Strelec – od 23. 11. do 21. 12.

Máte tendenciu sa aj po absolútnej porážke postaviť na nohy a tváriť sa, akoby sa nič nestalo. Vaša vynaliezavosť a dôvtip vám otvoria dvere k mnohým príležitostiam, ktoré nemusia byť pre vás plne akceptovateľné, no usilujte sa ich aspoň rešpektovať. Pre dobro svojej budúcnosti sa neštíťte prijať aj také ponuky, ktoré by ste ešte prednedávnom s istotou odmietli.

Dávajte si pozor na prechladnutie, možne ojedinelé vylučovacie poruchy.

Kozorožec – od 22. 12. do 20.1.

Možný nový prírastok do rodiny, ktorý prinesie okrem mierneho chaosu aj absolútne šťastie. Ak to nebude prírastok, je možná kúpa bytu, resp. môžete byť obdarovaný nehnuteľnosťou, autom, šperkmi. Radostné a zároveň mierne starosti v tomto období zvládnete so samozrejmou eleganciou.

Dbajte na zrak, nechty, vlasy. Prísun zinku je viac ako žiaduci.

Vodnár – od 21. 1. do 18. 2.

Strata, strata! Ktorú vôbec nečakáte. Prísť môžete o milovanú osobu, prácu, dôveru. O niečo, čo je neodmysliteľnou súčasťou vášho života. Práve preto budete o to horšie znášať už spomenutú stratu! No nezúfajte, ak (okrem milovanej osoby) stratíte čokoľvek iné, v dohľadnom čase sa to vyrieši ešte lepšie, ako to bolo dosiaľ. Ak to bude prvá alternatíva (milovaná osoba), zákony prírody sú už raz také.

Na čo máte dbať? Teraz sa obrňte čo najviac, budete to potrebovať.

Ryby – od 19. 2. do 20. 3.

Tak a teraz si vyhoďte z kopýtka a plnou parou sa zabávajte a rozsievajte okolo seba dobrú náladu, ocení to nielen vaše okolie, ale i vy sami sa budete príjemne diviť, ako vám všetci a všetko leží pri nohách. Ani jedno pozvanie do spoločnosti neodmietajte, možno práve teraz, ak ho ešte nemáte, prichádza vyvolený či vyvolená.

Dbajte na dýchacie cesty a priedušky.

 

Autor
Jozef Bukai, www.jozefbukai.wordpress.com , jozef.bukai - live.com
Patrí do vydania