PantheDerm® atopic

PantheDerm® atopic ponúka špeciálny rad výrobkov, ktoré spočnosť Dr. Müller Pharma vyvinula na ošetrovanie veľmi suchej a atopickej pokožky. Prípravky sú klinicky testované a schválené kožnými lekármi na ošetrovanie atopickej pokožky. Pre atopický ekzém je typická suchá koža, ktorá sa šúpe a svrbí. Atopický ekzém má niekoľko stupňov poškodenia kože – od zhrubnutej pokožky, cez pľuzgiere až po krvavé praskajúce šupiny. Tieto prejavy je možné vhodnými liečebnými prípravkami podstatne zmierniť.

Atopický ekzém patrí medzi najčastejšie sa vyskytujúce ochorenia detského veku. Výskyt atopickej dermatitídy v rozvinutých krajinách v posledných desaťročiach narastá, čo svedčí o zlom vplyve chemizácie prostredia a zmien životného štýlu na ľudský organizmus. Priebeh atopického ekzému je charakterizovaný periódami zhoršovania stavu ekzému s obdobiami jeho výrazného zlepšenia až úplného vyhojenia.

PantheDerm® atopic ponúka špeciálny rad výrobkov, ktoré spočnosť Dr. Müller Pharma vyvinula na ošetrovanie veľmi suchej a atopickej pokožky. Prípravky sú klinicky testované a schválené kožnými lekármi na ošetrovanie atopickej pokožky. Pre atopický ekzém je typická suchá koža, ktorá sa šúpe a svrbí. Atopický ekzém má niekoľko stupňov poškodenia kože – od zhrubnutej pokožky, cez pľuzgiere až po krvavé praskajúce šupiny. Tieto prejavy je možné vhodnými liečebnými prípravkami podstatne zmierniť. Prípravky PantheDerm® atopic sú vhodné na intenzívnu starostlivosť o suchú a problematickú pokožku atopikov, ale priaznivo pôsobí aj na zdravú a suchú pokožku, ktorú ošetruje, chráni, vyživuje a hydratuje. Prípravky môžu používať aj ľudia s drsnou pokožkou. Vďaka optimálnemu zloženiu sú prípravky vhodné aj na ošetrovanie citlivej detskej pokožky. Priaznivé účinky prípravkov PantheDerm® atopic sú vynikajúce, pretože obsahujú tieto prírodné biologicky aktívne zložky:

Borákový a pupalkový olej obsahujú vysoký obsah (až 40 %) nenasýtenej gama-linolénovej kyseliny, ktorej nedostatok v pokožke je jednou z príčin atopickej dermatitidy.

Olej z makadamiových orechov je svojím zložením z rastlinných olejov najbližšie k lipidom ľudskej pokožky. Dobre sa vstrebáva a zvláčňuje predovšetkým suchú pokožku. Spolu s ďalšími olejmi pomáha regenerácii prirodzenej lipidovej bariéry kože, a tým zabraňuje stratám vody.

Pantenol a vitamín E sú nevyhnutné na výživu a regeneráciu atopickej, ale aj zdravej, normálnej suchej kože. Ochraňuje takisto pred nepriaznivými vplyvmi prostredia a následkami pôsobenia slnečného UV žiarenia.

Zinočnatá soľ karboxycelulózy je aktívna látka s antibakteriálnymi a sťahujúcimi účinkami, hojí drobné povrchové poranenia, spevňuje pokožku.

Všetky prípravky sú bez parfumov a konzervačných látok.

 

Patrí do vydania