Horoskopy zdravia

Horoskopy

Kozorožec

 Prichádza na vás akási únava s istou formou lenivosti. Dbajte na správnu životosprávu, nemusí to byť práve jarná únava!!! Začnú sa vám práve teraz hrnúť pracovné ponuky, tak buďte v strehu a pokúste sa jarnú únavu eliminovať dobrodružným výletom do prírody. Začnite si upratovať v hlave a urobte veľké jarné upratovanie v prvom rade tam. Máte tam viac informácií, ktoré ešte neviete poriadne spracovať. Ak všetko pomaly a, samozrejme, rad za radom spracujete, budete mať otvorené dvere k spomenutým pracovným ponukám. Čaká vás tak či onak minimálne povýšenie, zvýšenie platu, v každom prípade sa k vám dostanú financie. Zaobchádzajte s nimi opatrne a myslite aj na letné mesiace, keď sa vám iste zídu.

Vodnár

 Príliv mesačnej energie bude k vám nesmierne naklonený. Pokojne pri mesačnom svite naberajte energiu, ktorá vám pomôže nielen pri dobrom spánku, ale aj pri celodennej činnosti. Teraz vás čaká aj viac ponocovania ako predtým, tak buďte opatrný, aby ste to neprehnali so žúrmi a zábavou. Niekto vám poriadne polezie na nervy a vy, ako vždy budete držať krok a ústa. Ak neurobíte aspoň verbálne kroky na to, aby ste ho spacifikovali, tak sa budete len znervózňovať a dospejete k záveru, že mate pokazený celý večer. Mimochodom, nová milenecká avantúra u vás nie je nič nezvyčajné, ale dajte si pozor, lebo je možné, že teraz to nezostane len medzi vami dvomi, ale pôjde to aj k vašim známym, čo môže spôsobiť trampoty.

Ryby

Žeby svadba? Ak ste slobodný (slobodná), je celkom možné, že konečne poviete niekomu áno! Ale nerobte to len preto, aby ste niekoho mali. Ak to nebude z lásky, tak sa nesnažte o to, aby ste aj vy boli v manželskom zväzku. Radšej si počkajte na lásku a pravý cit. Ak ste vo vzťahu a máte partnera, tak je možne, že príde pravý opak, čiže rozchod, hádky, nezhody. Budete mať napäté obdobie. Pokúste sa radšej si niekedy zahryznúť do jazyka, aby ste neurobili ďalšiu chybu, ktorú už možno nebudete vedieť napraviť. Žalúdok a kĺby však dostanú zabrať. Žalúdok od nervozity a kĺby z pohodlnosti a nechuti zdravo sa pohybovať. Radšej sa odreagujte v nepokojných chvíľach dobrou hudbou alebo si choďte zabehať.

Váhy

Vyskytnú sa u vás možnosti a príležitosti na cestovanie či dovolenky. Choďte, ale nič nenechávajte na náhodu, nespoliehajte sa na momentálny stav.Buďte v strehu. V partnerskom živote by ste konečne mali mať jasno. Ľúbite či neľúbite. Ak sa už nechcete trápiť a nechcete trápiť toho druhého, tak to jednoducho vyklopte. Dobré jedlo a vínko vás naladia na tu správnu nôtu. Ak však milujete a chcete byť milovaný, tak sa nebojte a prejavte emócie, v každom veku sa to smie. Pozor na zrak. Dbajte na svoji oči, dobré okuliare s vysokým UV filtrom nikdy nie sú na škodu.

Škorpión

 Húževnatosť, cieľavedomosť a ambície boli vždy vašou silnou stránkou. Teraz však môžete stroskotať na banalitách. Pozor, neprechváľte sa, aby ste to v budúcnosti neľutovali. Buďte ohľaduplnejší k okoliu, lebo aj malé tóny sú tóny. Nehrajte sa na skladateľa, ak nepoznáte ešte všetky noty. A dbajte na seba: môžete trpieť aj sexuálnou závislosťou alebo pravým opakom – absolútnym nezáujmom. Najhoršia alternatíva u vás je to, že chuť by bola veľká, ale váš zdravotný v stav vám nedovolí zrealizovať to tak, ako by to od vašej osoby bolo žiaduce. Je to aj preto, že zakrývate stres a nervozitu.

Baran

Ste mierne neposedný a neustále vám niečo chýba. Neviete čo, ale nedáte si pokoj, kým to nedostanete. Zaujímajú vás v poslednom čase veci takého charakteru, o ktoré by ste v minulosti nejavili možno ani najmenší záujem. Ak sa už zaujímate o nezvyčajne veci, nezabúdajte ani na svoje zdravie. Odpočinok a čistá myseľ to všetko vyrieši. Nekonajte v afekte, dajte všetkému čas. Nezaškodí vám príjemný a užitočný rozhovor s priateľom (psychológom) a zdravý relax a konzumácia vitamínu C.

Býk

 Máte akýsi zvláštny pokoj. Poznať to aj na vašej pleti a celkovom vyžarovaní. Čakáte na niečo prijemné a pamätajte na to, že len kto prijemné očakáva, väčšinou to aj dostane. Teraz skúste venovať všetky svoje sily deťom, starším ľuďom vo vašom okolí, sála z vás akási zvláštna harmónia, ktorú dokážu zachytiť práve tieto generácie. Neexperimentujte s farbením vlasov ani s inými módnymi trendmi, ktoré môžu spôsobiť nejaký zásah do organizmu (farby, pearcing, bielenie zubov). Môžete v budúcnosti na to ešte veľa myslieť a naprávať chyby. Ďakujte, že ste konečne vo svojej harmónii. Pitie minerálnych vôd so zvýšeným obsahom vápnika na istý čas môže byť pre vás blahodarné.

Blíženci

 A je tu vaše obdobie. Teraz spomaľte. Konáte prudko a neuvažujete nad následkami. To ste celý vy. Dbajte na to, aby ste sami pred sebou neutekali. Nerobte všetko naraz. Dajte na rady starších a skúsenejších. Nechajte si poradiť, veď dobre viete, že múdry sa učí na chybách ostatných. Chybou je, že teóriu ovládate a dokonca viete aj dobre poradiť, no čo sa vás týka, ste bezradný. V práci môžete mať maximálne úspechy, nepokazte si ich svojou nepresnosťou a prchkosťou. Skúste odpočívať vo svojom vnútri a nájdite sám seba. Zahoďte za hlavu materiálny svet a venujte sa viac prírode, duchovnu... Veľa ovocia, vitamínov, kvalitný spánok vám zaručia úspech.

Rak

Možno budete mať obavy o svoj zdravotný stav. Ale nič sa neje také Horúce, ako sa navarí. Dýchanie a cievne problémy sa môžu v tomto období prejaviť. Časté návštevy viacerých odborných lekárov, stále tá istá diagnóza – to môže spôsobiť guláš v hlave nielen u vás, ale aj u kompetentných. Počúvajte vždy len jedného a počúvajte hlas srdca. Ak máte mať v máji nejaké chirurgické zákroky, tak ak môžete, radšej s tým počkajte do konca mája, resp. júna. Ak ste pracujúci človek, tak pozor na pohybové ústrojenstvo. Zlé sedenie, nevhodná masáž. Ak budete vytrvalý, tak sa vám podarí všetko, čo budete naozaj chcieť.

Lev

Máte nervy zo železa. Ste ako taká sopka, ktorá čaká len na explóziu. Nezaoberajte sa stále problémami iných. Venujte čas sebe a nechajte už všetko za hlavou. Je toho na vás priveľa. Ak ste sa sklamali, resp. máte pocit, že niekto z blízkych vám škodí a nepočúva vaše dobre slovo a rady, tak ho nechajte tak. Každý raz musí spadnúť, aby sa vedel zasa postaviť. Robte, plánujte projekty, obchody, všetko vám pôjde skvele. Naozaj váš šarm a inteligencia sa nedajú zahanbiť v žiadnej situácii. Krčná chrbtica zo stresu sa iste prejaví ešte citlivejšie ako doteraz. Dobré bylinné čaje na žalúdok budú pôsobiť iste blahodarne. Ste dieťa slnka, tak na slniečko nezabúdajte.

Panna

Ak si hľadáte zamestnanie alebo chcete zmeniť zamestnanie, tak je najvyšší čas. Pustite sa do riešenia dilemy. Nemajte stále predsudky a nerobte unáhlené rozhodnutia aj za iných. Pekne sa upravte, ako to viete len vy, a poďme do spoločnosti so vztýčenou hlavou a s úsmevom. Ak sú na obzore skúšky, tak pozor, všetku energiu venujte len tomu, lebo inak hrozí fiasko. No hlavne je, že všetko v konečnom dôsledku zvládnete na výbornú. Kofeín a iné povzbudzujúce účinné látky nahraďte prírodnými. Užívajte výťažky z guarany a pod. Vykročte vždy tou správnou nohou vpred, stres odbúrate neskôr, teraz ho môžete len eliminovať.

Strelec

 Vaše plány mierne odbočia z plánovanej cesty. Tu platí, že človek mieni, Pán Boh mení. Nesľubujte isté konkrétne náležitosti nikomu na 100 %, lebo v konečnom dôsledku môžete z toho vyjsť ako osoba, ktorá zavádza a nedrží slovo, ale taký vy nie ste. Mohli by ste venovať trocha viac času svojej figúre, nikto tým nechce povedať, že je zlá, ale stále je čo zlepšovať. Návšteva starých rodičov alebo starších rodinných príslušníkov, ktorých máte radi a dávno ste ich nevideli, by bola veľmi vhodná. Môže sa u vás prejavovať zvýšený apetít na jedlo, a tým aj ťažkosti s tráviacim, resp. vylučovacím systémom. Dbajte na to hlavne na dlhších cestách.

 

Autor
(ym)
Patrí do vydania