Keď sa povie...Stomatológia

Pokiaľ chcete pre seba a svoje zuby len to najlepšie, celkom určite neobíďte stomatologickú ambulanciu MUDr. Alexandra Schilla so sídlom v Bratislave v prekrásnom prostredí na adrese Karloveské rameno číslo 8. V najmodernejších priestoroch s tým najnovším, čo v stomatológii vôbec existuje, sa o vaše zuby postará tím skúsených, ústretových a kvalitných lekárov, sestričiek a asistentiek. Vysokú odbornosť možno považovať za samozrejmosť. Ako bonus vám k ošetreniu zubov pribalia pohodu a úsmev. Vy budete mať dobrý pocit z čistých až sterilných priestorov, zážitok zo špičkovej technológie a kvalitných materiálov. V ambulancii poskytujú všetky výkony od tých najjednoduchších až po tie najzložitejšie. Poďme sa teda bližšie zoznámiť aspoň s niektorými z nich...

Snehobiely úsmev

Je asi snom každého z nás. Zubné pasty na domáce ošetrenie chrupu nám môžu pri správnej technike čistenia zubov zabezpečiť nanajvýš odstránenie zubného povlaku a časti zubného kameňa. Čo však robiť, keď chceme, aby naše zuby boli o 6 či až 8 odtieňov svetlejšie? V ambulancii MUDr. Alexandra Schilla nájdeme jednoduchú odpoveď – Brite Smile. Ako to funguje? Unikátny systém BriteSmile s modrými LED diódami pôsobí na všetkých dvadsať predných zubov súčasne. Pri príprave na tento zákrok, podobne, ako aj na ostatné zákroky, sa kladie dôraz na zaistenie čo najväčšieho komfortu pacienta. Na jeho ďasná a pery sa aplikujú ochranné materiály, aby nedošlo k podráždeniu gélom. Následne sa tento gél nanesie na zuby a spustí sa svetelný systém. Gél sa vymieňa trikrát v dvadsaťminútových aplikáciách. Odmenou nám bude krásny a žiarivo biely chrup.

Korunky bez práce zubného technika?

V ambulancii MUDr. Alexandra Schilla úplne bez problémov. Odpoveďou je CEREC. Tento prístroj vyrába spoločnosť Sirona Dental Systems. Ide sa o revolučný a jediný systém na zhotovenie všetkých celokeramických renovácií počas jedinej návštevy stomatológa. Tá je bezbolestná, pričom klient odchádza nadmieru spokojný aj s farbou a tvarom korunky, ktorá perfektne splynie s naším chrupom. To však nie je zďaleka všetko. V ambulancii MUDr. Alexandra Schilla na vás čaká oveľa viac. Samozrejmosťou je DiagnoDent, teda laserové diagnostikovanie možného skrytého kazu, ktorý je neviditeľný voľným okom, digitálne röntgeny umožňujúce panoramatické snímky i detailné zábery, HealOzone na odstránenie menších kazov bez vŕtania či digitálne kamery umožňujúce sledovať stomatologické zákroky. V prípade, že nám chýba zub, nie je potrebné robiť mostíky. Progresívne implantáty ich plne nahradia. O pomeroch v ústach informuje lekára zasa CT prístroj. Budúcnosť sa teda v ambulancii MUDr. Alexandra Schilla stáva skutočnosťou už dnes.
.
Kontakt: MUDr. Alexander Schill, www.schill.sk, Tel.: +421 2 54647417