Pomáhať pristane každému

Avon už dlho nie je vnímaný len ako kozmetická spoločnosť. Líder na trhu s dekoratívnou kozmetikou sa nebojí s maximálnou prioritou prízvukovať dôležité témy a podporiť tak ženy, ktoré to potrebujú najviac. Bezpečie žien a ochrana ich zdravia sú kľúčovým poslaním Avonu, preto ani napriek nepriaznivej situácií spoločnosť nepoľavila vo svojich iniciatívach. Práve naopak! Nové Avon symboly predstavujú viditeľné vyjadrenie podpory ženám a rodinám v najťažších chvíľach ich života.

Do popredia sa tento rok dostávajú Avon symboly v nádhernom krištáľovom či glazúrovanom prevedení. Zakúpením symbolov projektu Avon za zdravé prsia podporíte občianske združenia či neziskové organizácie bojujúce proti rakovine prsníka a kúpou symbolov projektu Avon proti domácemu násiliu podporíte zas projekt krízovej linky pre obete domáceho násilia. Do oboch iniciatív sa zapájajú aj známe tváre a ambasádori.

 

Symbolmi sa navyše môžete potešiť po celý rok. Prispejte tak na správnu vec, a zároveň dodáte aj vášmu oblečeniu patričný šmrnc. Ich nosením vyjadrujete spolupatričnosť, podporu a odhodlanie pomáhať rodinám a ženám, ktorých sa to týka. Pamätajte, aj malé gesto môže viesť k veľkým zmenám!

 

Kde sa dajú Avon symboly zakúpiť? Kontaktujete svoju Avon Lady, svojho Avon Gentlemana alebo navštívte www.avon.sk.

Patrí do vydania