Ekológia a udržateľnosť - nový tabletový eko koncept v dm

Ďalšia ekologická alternatíva v sortimente čistiacich prostriedkov je už dostupná v dm. Značka Denkmit nature rozšírila svoj sortiment o ďalšie udržateľné alternatívy.

Ide o tablety určené na čistenie kúpeľní, univerzálny čistiaci prostriedok taktiež v tabletách a fľašu s rozprašovačom. Tento jedinečný tabletový eko koncept predstavuje šetrné zaobchádzanies prírodou a jej zdrojmi, pretože pri opakovanom používaní plniacej fľaše dochádza k menšiemu odpadu z obalov, čím sa minimalizuje plastový odpad, ktorý je potrebný pri balení produktov. Fľaša a tablety sú dostupné vo všetkých dm predajniach a na e-shope mojadm.sk.

 

Ich použitie je veľmi jednoduché – naplníte prázdnu pollitrovú fľašu čistou vodou, pridáte tabletu, chvíľu počkáte a ekologický čistič je pripravený na použitie. Dávkovanie tabliet je tiež jednoduché, a to jedna tableta na pol litra pri ľahkom znečistení a dve tablety na pol litra pri bežnom až silnom znečistení. Zložky oboch čistiacich prostriedkov sú z 93 % na rastlinnej báze a viac ako 99 % organických zložiek je ľahko biologicky odbúrateľných.* Fľašu, ktorá je vyrobená zo stopercentného recyklovaného materiálu, je možné napĺňať opakovane a bez rozprašovača je vhodná aj na ďalšiu recykláciu.

-DD-

Patrí do vydania