MUDr. Alexander Schill Prežite snehobiele sviatky v pohode a v zdraví

Pán primár, keď sa ohliadneš za rokom 2020 aký tento rok bol pre všetky tvoje špičkové kliniky v Bratislave, Žiline, Košiciach či Prahe?

Mimoriadne náročný, samozrejme predovšetkým pre našich zamestnancov. Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať všetkým naším lekárom, zdravotným sestrám i recepčným zato že v maximálnej možnej miere dbali a stále dbajú o bezpečnosť a zároveň komfort našich klientov.

 

Sú aj naďalej otvorené všetky spomínané zubné kliniky?

Áno, samozrejme akcentoval by som opäť dôležitú skutočnosť že u nás nájde pacient doslova všetko pod jednou strechou. Počínajúc panoramatickým RTG, cez CT prístroj, systém Cerec, ktorý umožňuje výrobu koruniek či faziet priamo v pohodlnom zubárskom kresle, cez impantológiu až po zložité chirurgické zákroky. U nás sa vždy môžete spoľahnúť že diagnostika i ošetrenia sú rovnaké ako na najprestížnejších svetových klinikách. A to za ceny ktoré si ľudia môžu dovoliť.

 

Čo by si na sklonku roka poprial našim čitateľom?

Prioritne zdravie samozrejme. Zdravú opatrnosť, ktorá je v súvislosti s vírusom Covid – 19 nesmierne dôležitá. A veľa pohody, pretože, ako vieme stres je nepriateľom dobre fungujúcej imunity. Aj ja budem tráviť posledné dni tohto roka s manželkou Martinkou a mojimi milovanými potomkami. Som nesmierne vďačný, že mi počas celého roka vytvárajú podmienky preto, aby som sa mohol plne venovať svojej náročnej práci.

 

Za rozhovor ďakuje MUDr. Martin Petráš

Patrí do vydania