Potrebuje vaše bývanie nový priestor?

Sme presvedčení, že je vás veľa, ktorých odpoveďou je „áno“. Využite preto pomoc Prvej stavebnej sporiteľne a zaobstarajte si aj vy nové či vynovené bývanie. Teraz vám to pôjde doslova od ruky.

Aj vaše „staré“ môže byť pekné

Netesniace drevené okná, pôvodné bytové jadro z umakartu, vyšliapané linoleum alebo zatekajúca strecha. Veríme, že toto sa vás netýka. Alebo áno? Ak sa na to u vás doma už nedá pozerať, urobte správne rozhodnutie a pustite sa konečne do prestavby či modernizácie svojho súčasného bývania. Ale kto to zaplatí? Máme odpoveď - PSS je už viac ako 25 rokov špecialistom na financovanie týchto účelov. Aj preto dnes môžete siahnuť po úvere bez založenia nehnuteľnosťou, ktorého výška môže byť až 50 000 € (pre našich sporiacich klientov). Predchádzajúce sporenie však nevyžadujeme a o úver tak môže požiadať prakticky ktokoľvek. Fixácia úrokovej sadzby je až 5 rokov. Pri stavebnom úvere vám úrokovú sadzbu garantujeme dokonca na celú dobu splatnosti. Váš starý domov tak môže dostať úplné nové „šaty“ takmer zo dňa na deň.

 

Nájdite si viac miesta pre každého

Rodičia, deti, babka, dedko, pes či iné domáce zvieratko. Ak má byť rodina pod jednou strechou, ideálnym riešením je rodinný dom. Samozrejme, nie každý nájde odvahu na bývanie v dome, či na jeho stavbu. Je však nemálo tých, ktorí si splnia svoje predstavy a výstavbu „risknú“. Vtedy je rozumné, ak riešia financovanie výstavby prostredníctvom nášho úveru. Môžete využiť štandardný úver zabezpečený nehnuteľnosťou alebo siahnuť po čoraz obľúbenejšej forme, ktorou je postupné financovanie výstavby domu. Má niekoľko výhod, napr. zábezpekou úveru je budúci (ešte neexistujúci) rodinný dom alebo to, že peniaze vám budeme uvoľňovať podľa toho, ako bude stavba rásť. Manželom alebo partnerom vieme na výstavbu domu požičať až do 340 000 €. Splatnosť úveru môže byť až 30 rokov, čo pre vás znamená priaznivú mesačnú splátku. Tak čo, idete do toho s nami?

 

Nasledujte moderné trendy... ak chcete

Štýly, farby alebo použité materiály v bývaní sa neustále menia. Minimalizmus, industriálny štýl, čierna (a biela) ale aj zmes štýlov, či ekologické bývanie. Veď priznajte si, koľkokrát pozeráte do katalógov obchodných domov s nábytkom či doplnkami a snívate o tom, že toto alebo ono by sa mi doma páčilo. Ak sa rozhodnete pre náš úver na zariadenie domácnosti, môžete bývať krajšie prakticky bez čakania. Získanie tohto úveru sme výrazne zjednodušili a nebudeme vás zaťažovať ani predkladaním bločkov či faktúr. Stačí len, ak ste našim klientom, sporiacim či úverovým, resp. splácate úver v inej banke. Peniaze teda máte u nás pripravené. Vybrali ste si z dnešných trendov? Nie? Nevadí. Pokojne si zachovajte svoj vlastný štýl a modernosť prenechajte iným. Zariaďte si byt či dom podľa vlastných predstáv a užívajte si každý deň svoj nový priestor. Budeme radi, že sme mohli byť pri tom.

 

Nechýba vám niečo?

Užívate si svoj nový domov a vtom príde búrka, požiar alebo vám iba „vybuchne“ vodovodná batéria. Na veľkú ale aj malú pohromu sa môžete vopred zodpovedne pripraviť. Náš obchodný zástupca vám dokáže sprostredkovať niekoľko druhov poistení, ktoré vás ochránia vtedy, keď to budete potrebovať. Spojili sme sa so silným partnerom, UNIQA poisťovňou, a. s., a pripravili sme pre vás výhodné poistné podmienky.

 

Sme tu pre vás

Kontakty na našich obchodných zástupcov nájdete na www.pss.sk alebo nám zavolajte do Centra telefonických služieb na číslo 02/58 55 58 55.

 

Patrí do vydania: 
Október 2019