Pripravte si bývanie podľa svojich možností

Stavebný rozmach neutícha a nové rodinné či bytové domy rastú ako huby po daždi. Banky lákajú ľudí na úvery s nízkymi úrokovými sadzbami, ktoré sú dostupné takmer pre každého. Výhodu má ten, kto sa na financovanie bývania zodpovedne pripravuje alebo pripravoval.

Špecialisti na bývanie v Prvej stavebnej sporiteľni majú pre svojich klientov už viac ako 25 rokov k dispozícii výhodné sporenie, ktoré môže byť neskôr zakončené v podobe nemenej výhodného úveru. Tento princíp už ocenilo viac ako 2,5 milióna našich klientov, čo svedčí o tom, že ide o dlhodobo atraktívny produkt. Ak ho ešte nemáte tak vedzte, že platí pravidlo: „kto skôr začne, ten viac získa“.

 

Sporenie v každom veku

PSS je vynikajúcou voľbou práve vtedy, ak uvažujete o zaujímavom zhodnotení pre dospelých, ale aj pre deti. K štandardnej úrokovej sadzbe si môžete pripočítať aj každoročné pripisovanie štátnej prémie. Postačuje ak splníte vopred známe podmienky. K štátnej prémii vám ešte pridáme náš „darček“ v podobe úrokového bonusu. Vďaka tomu si môžete vopred pripraviť čiastku, ktorú využijete neskôr pri zabezpečení si nového alebo lepšieho bývania. Alebo pomôžete svojim deťom s ich prvým bývaním po dosiahnutí plnoletosti.

 

Úvery pre mladých

Kľúčovú rolu pri financovaní bývania zohrávajú už dlhšiu dobu úvery. V PSS ich nájdete hneď niekoľko. Určite pokryjú všetky vaše potreby spojené s bývaním a to bez ohľadu na váš vek. Mladí ľudia sa pri osamostatňovaní obzerajú zvyčajne po nových bytoch alebo sa pustia do stavby rodinného domu. Financovanie zvládnu vďaka nášmu úveru so založením nehnuteľnosti. Jeho výška môže byť pre manželský pár alebo partnerov až 340 000 € na jeden financovaný objekt. Navyše, v tomto roku sme výrazne znížili jeho úrokovú sadzbu, takže je oveľa dostupnejší.

 

Pripravte sa na rekonštrukciu

Ak už byt či dom máte niekoľko rokov, nevyhnete sa jeho modernizácii. Vtedy môžete siahnuť po niektorom z našich medziúverov. Ak ste náš sporiaci klient a vystačíte si so sumou do 50 000 €, úver nemusíte zabezpečiť nehnuteľnosťou. PSS vám požičia vyššiu sumu, s nižšou úrokovou sadzbou a na dlhšie, ako keby ste si zobrali porovnateľný spotrebiteľský úver z inej banky. Zároveň sa vyhnete zbytočnému papierovaniu a usporíte aj množstvo drahocenného času.

 

Zariaďte si domácnosť s nami

Často využívaný je aj úver na vybavenie domácnosti. Je vhodným doplnkom, ak potrebujete zariadiť svoje nové bývanie alebo zmodernizovať svoj domov. Vybavíte ho rýchlo a nový nábytok, kuchyňa vrátane elektrospotrebičov alebo televízor, môžu byť novou ozdobou vášho interiéru. Urobte si aj vy radosť a bývajte podľa svojich predstáv.

 

Obľúbená špecialita Sporenie Lišiak

Už takmer 5 rokov nájdete u nás online stavebné Sporenie Lišiak. Predstavuje výhodné a flexibilné zhodnotenie vašich vkladov. Prístup k účtu máte z pohodlia svojho domova každý deň, 24 hodín. Toto sporenie máte navyše bez akýchkoľvek poplatkov. Nemusíte sa báť ani o bezpečnosť, aj tu sa na vás vzťahuje zákonná ochrana vkladov až do výšky 100 000 €.

 

Široká ponuka poistenia

PSS však poskytuje nielen sporenie a úvery na financovanie bývania. Obchodní zástupcovia PSS vám radi sprostredkujú až päť druhov kvalitného poistného zabezpečenia. Za výhodných podmienok si u nás môžete poistiť nielen svoj byt, dom a zariadenie, ale i seba či samotný úver.

 

Buďte zvedaví a kontaktujte nás
Radi vám vo všetkom poradíme! Nájdete nás na www.pss.sk alebo nám zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55.

Patrí do vydania: 
September 2019