Užite si letné dni plné oddychu a krásy prírodných klenotov Slovenska

Leto je už za rohom a tak ako v uplynulých rokoch aj tento rok má pre vás hotelová spoločnosť SOREA prichystanú bohatú ponuku produktových balíčkov, relaxačných procedúr a bonusových zliav na športové, zábavné či oddychové aktivity. Letnú dovolenku si môžete vychutnať vo Vysokých a Nízkych Tatrách, ktoré po stáročia vzbudzujú rešpekt u každého svojho návštevníka, na Spiši nazývanom aj klenotnica Slovenska či v našom hlavnom meste – v Bratislave.

 

Aktívny oddych a wellness pod Lomnickým štítom Tatranská Lomnica je známa ako športové a kultúrne centrum Vysokých Tatier a práve v tejto oblasti môžete nájsť hotel SOREA URÁN, ktorý dokáže uspokojiť dovolenkové požiadavky rôznorodých návštevníkov. V blízkosti sa nachádza Múzeum TANAP-u, Múzeum zimných športov, taktiež horská dráha Tatrabob či minigolf. Okolie ponúka vhodné trasy aj na cykloturistiku. Hotel je ideálnym východiskovým bodom na rôzne prechádzky, túry a nezabudnuteľné výlety. Jeden z najzaujímavejších je výlet lanovkou na Lomnický štít, kde získate zážitok pri pozorovaní Vysokých Tatier z vtáčej perspektívy. Na svoje si však prídu aj milovníci relaxu v hotelovom wellness centre URANIA s nerezovými bazénmi a množstvom vodných atrakcií s najmodernejšou technológiou čistenia vody. Wellness centrum ponúka aj fínsku či parnú saunu a rôzne druhy masáží a zábalov.  V podobnom duchu sa nesie aj pobyt v hoteli SOREA TITRIS,  ktorý je rovnako situovaný v blízkosti centra Tatranskej Lomnice. Priamo pred hotelom sa nachádza botanická záhrada s expozíciou tatranskej prírody ktorá prináša možnosť pozorovať 330 druhov tatranských rastlín a stromov osídľujúcich rôzne biotopy. Dokonalý relax po výlete vám ponúkne vodný a saunový svet – AQUA Relax centrum s  36-metrovým toboganom s vodným prúdom, rekreačným bazénom s protiprúdom, rôznymi vodnými atrakciami a novým masážnym sedením – 6-miestnym so sedacou perličkou. V ponuke je aj viacero druhov sáun, masáží a zábalov. 

 


Wellness pobyt a zábava pre najmenšíchNa Štrbskom Plese, ktoré je významným turisticko-športovým centrom a najvyššie položeným liečebným miestom Vysokých Tatier, si môžete vychutnať rodinnú či víkendovú pohodu v hoteli SOREA TRIGAN. Nejedného návštevníka určite zaujmú vyznačené turistické chodníky na kratšie i dlhšie túry do okolitých dolín s prekrásnymi plesami, na Podbanské, Kriváň, Popradské pleso či Rysy. Pre dospelých aj deti je k dispozícií WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s bazénmi, masážami, saunami, farebnou večernou symfóniou a panoramatickým výhľadom na tatranské štíty. K neobmedzenému vstupu do wellness centra dostanete ako bonus kozmetický balíček pre dospelú osobu a darček pre deti. Hotel pre detských návštevníkov ponúka širokú škálu vybavenia a je ocenený certifikátom „Zariadenie priateľské k deťom a rodinám“

 

Bohatý program pre rodiny s deťmiV peknom a tichom prostredí Tatranských Matliarov pod úpätím Lomnického štítu sa nachádza centrum relaxu a zábavy – hotel SOREA HUTNÍK, ktorý má tie najlepšie predpoklady splniť predstavy o aktívnej letnej dovolenke. Hotel sa nachádza blízko národnej prírodnej rezervácie Pramenište a je ideálnym východiskovým bodom na túry do východnej časti Vysokých Tatier. Návštevníkom ponúka najširšiu škálu hotelových služieb, od novo zrekonštruovaného bazéna cez minigolf, automatické dvojdráhové BOWLING centrum so zľavou 20 % pre hotelových hostí až po posilňovňu či telocvičňu. Návštevníci si môžu dopriať aj relax v podobe sauny, masáží či morského kúpeľa.  Rodiny s deťmi určite poteší aj možnosť večernej opekačky, na ktorú im poslúži perfektne pripravené ohnisko so sedením. 

 


Cesta minerálnych prameňovSpiš, právom nazývaný klenotnica Slovenska patrí medzi turisticky najatraktívnejšie miesta nielen na Slovensku, ale aj v celej strednej a východnej Európe. Nájdete tu unikátne historické pamiatky a prírodné zákutia svetového významu. Práve do tohto prostredia je zasadený hotel SOREA ĽUBOVŇA. Okolie hotela je ako stvorené na pešiu turistiku. Návštevníkov nepochybne zaujme Cesta minerálnych prameňov, ktorá spája 80 evidovaných minerálnych prameňov v spišskom regióne. V blízkosti hotela nájdete aj prameň minerálnej vody Ľubovnianka a MISS+ pre ženy. Športovo zdatných určite potešia aj vhodné cykloturistické terény alebo požičovňa športových potrieb a nordic walkingových palíc priamo v hoteli. Okrem športového a turistického vyžitia hotel ponúka množstvo doplnkových služieb, ako sú napríklad krytý bazén, sauna, infrasauna, vírivá perlička s chromoterapiou, masáže, zábaly či inhalačné morské kúpele. Kombinácia športovo-relaxačných služieb hotela a nádherného okolia vytvárajú dokonalé podmienky na letný oddych. 

 


Letná dovolenka na LiptoveV najkrajšej a najnavštevovanejšej lokalite Nízkych Tatier v Demänovskej doline je situovaný hotel SOREA SNP. Toto prostredie ponúka hosťom  množstvo atrakcií, ako napríklad turistiku, cykloturistiku, návštevu Demänovského krasu (Demänovská ľadová jaskyňa, Demänovská jaskyňa slobody) a iné. Medzi návštevníkmi sú najobľúbenejšie cyklotrasy okolo Liptovskej Mary cez Čiernovažskú dolinu a na Demänovskú dolinu. Zaujímavý je aj najväčší bikepark na Slovensku, ktorý sa nachádza v stredisku Jasná –- BIKE WORLD JASNÁ.  Čaro krásnej farebnej jesene už budú hoteloví hostia obdivovať prostredníctvom panoramatického výhľadu z novučičkého wellness centra v hoteli SOREA SNP. Jeho meno a atrakcie vám prezradíme neskôr.

 


Relax a ozdravné účinky termálnej vody TERMÁL, WELLNESS a RELAX, to všetko si môžete dopriať v hoteli SOREA MÁJ umiestnenom v krásnom prostredí Liptovského Jána. Máte tu na výber z bohatej ponuky relaxačných programov, ako napríklad program Letný MÁJ, Liečivý dotyk, Dopraj si relax či Voňavý sen. Termálne bazény či morský kúpeľ, to je záruka oddychu, ale aj priaznivých účinkov pri rôznych zdravotných ťažkostiach, ako sú napríklad problémy s dýchaním, alergie či kožné ochorenia. K dispozícií je aj vonkajšie termálne kúpalisko TERMAL raj s prírodným termálnym prameňom. Všetky vekové kategórie si prídu na svoje v hotelovom JUMPING centre pri aeróbnych cvičeniach na profitrampolínkach. So svojimi ratolesťami sa môžete zabaviť aj pri rodinnej hre v prírode – LIPTOVIEDKY. Spoznávanie Liptova prostredníctvom zábavného putovania po rozprávkových miestach je na konci odmenené darčekom pre každú rodinu. Dovolenka pre nenáročných V jednej z najkrajších dolín Nízkych Tatier v Jánskej doline sa nachádza hotel SOREA ĎUMBIER, ktorý ponúka obľúbené rekreačné pobyty aj pre nenáročných klientov. Návštevníci majú možnosť vyskúšať množstvo cyklistických a turistických trás rôznych náročností, užiť si športové a kultúrne podujatia či spoznávať historické pamiatky. Hotel organizuje fakultatívne výlety do blízkeho aj širokého okolia – Môj slovenský týždeň zážitkov. Hostia majú v rámci tohto programu možnosť navštíviť aqua parky, jaskyne, múzeá, staré železnice, nákupné trhy v Poľsku, dedinku Vlkolínec zapísanú do zoznamu svetového dedičstva UNESCO a ďalšie. Rozhodne treba spomenúť aj jedinečnú expozíciu miniatúr slovenských kultúrnych pamiatok MINISLOVENSKO priamo pred hotelom za symbolické vstupné 1 € pre hotelových hostí.

 


Malé veľké mesto – BratislavaV hlavnom meste, historickom a kultúrnom centre Slovenska, priamo na hradnom vŕšku s výhľadom na Bratislavu a rieku Dunaj sa vyníma hotel SOREA REGIA. Okolie je pretkané historickými pamiatkami, ako je napríklad Dóm Sv. Martina, Stará radnica, Primaciálny palác, Michalská brána, Grassalkovichov palác a veľa ďalších. Milovníkov umenia určite poteší množstvo múzeí, galérií či divadiel v blízkom okolí. Doprajte si dobré jedlo v reštaurácií UFO vo výške 95 metrov s úžasným výhľadom na mesto a bratislavské korzo. Hoteloví hostia sa môžu tešiť na HISTORICKÝ VÍKEND REGIA, ktorý okrem iného ponúka aj hradný okruh historickým vláčikom.

 
Čerešnička nakoniec!Ďalšie bonusy a Zľavy pre hotelových hostí SOREA• Pre držiteľov hotelového preukazu a hostí akéhokoľvek hotela SOREA platí zľava 30 % na vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU v Hoteli SOREA TRIGAN,  30 % zľava na vstup do  AQUA Relax centra v Hoteli SOREA TITRIS, 30 % na vstup na letné termálne kúpalisko TERMAL raj v Hoteli SOREA MÁJ a 30% na vstup do Wellness URANIA v Hoteli SOREA URÁN.• Galéria trick-artu a optických ilúzií TrickLandia - zľava 30 % pre hotelových hostí SOREA.• Množstvo hier a atrakcií pre deti v galerií Dobrá Hračka – zľava 30 % pre hotelových hostí SOREA.• Expozícia zameraná na výrobu, spracovanie a uskladňovanie slovenskej whisky, liehovín a čokolatéria Nestville Park – zľava 10 % pre hotelových hostí SOREA.• Prehliadka expozície miniatúr slovenských kultúrnych pamiatok MINISLOVENSKO v Liptovskom Jáne s 50 % zľavou, hoteloví hostia SOREA ĎUMBIER len za symbolické 1,00 €.• Objavovanie čarovného podzemia so sprievodcami v Stanišovskej jaskyni – zľava 50 % pre hotelových hostí SOREA ĎUMBIER a MÁJ, klienti ostatných hotelov SOREA majú vstup so zľavou 33 %.• Prehliadka hradu Ľubovňa a historického skanzenu – zľava 20 % pre hotelových hostí SOREA.• 90-minútový splav na pltiach z Červeného kláštora do Lesnice na prístavisko – zľava až 28 % pre hotelových hostí SOREA – plte Hubcej. • Cyklovýlety vo Vysokých Tatrách s bicyklami na zapožičanie privezenými priamo do hotela – zľava 15 % pre hotelových hostí SOREA.• Zvýhodnené vstupné na návštevu bio Farmy Východná, Liptovskej galérie Petra Michala Bohúňa či Galérie Kolomana Sokola.
SOREA, sieť hotelov na Slovensku, patrí do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky. Svedčí o tom aj ocenenie komisie expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands, ktorá udelila našej spoločnosti cenu Slovak Business Superbrands Award 2017, 2018 aj 2019. Veríme že si vyberiete zo skvelej letnej ponuky a zažijete nezabudnuteľnú dovolenku v hoteloch spoločnosti SOREA!Viac informácií na www.sorea.sk.

Patrí do vydania