Deň detí medzi srdiečkami

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí sa v priestoroch Detského kardiocentra (DKC) na bratislavských Kramároch opätovne stretlo veľa ľudí s veľkým srdcom a úprimným presvedčením pomôcť a spríjemniť deťom pobyt v nemocnici. Poslaním našich lekárov a nás všetkých je darovať deťom, ktoré majú choré srdiečko, bezstarostný a plnohodnotný život s nádejou na ďalší krásny deň. Tak, ako po minulé roky, pripravila Nadácia Detského kardiocentra pre malých pacientov popoludnie plné prekvapení a zábavy.

Medzi malých pacientov aj tento rok zavítali milí a vzácni hostia, ktorí ich už tradične prišli potešiť a povzbudiť svojou osobnou účasťou. Prišli medzi nás Janka Lieskovská a Jaro Bekr, ktorí sú pravidelnými návštevníkmi Detského kardiocentra a svojimi srdečnými úsmevmi rozdávali radosť naokolo. Najviac sa detičky tešili z postavičiek z populárnych rozprávok Mickey, Minnie či medvedík Panda, ktorí urobili prítomným malým pacientom úžasný program v podobe divadielka a diskotéky. Aby toho nebolo málo, kúzelník predviedol malým pacientom svoje tajomné kúzla a z obyčajných balónov im za pár sekúnd vyčaroval všakovaké zvieratká.

 

„Teším sa aj spolu s mojimi kolegami, že našim detským pacientom aspoň takýmto spôsobom na chvíľu rozžiarime ich smutné očká. Detičkám prajem skoré uzdravenie a ďakujem za pomoc našim partnerom a celému kolektívu Detského kardiocentra.“, uviedla Mária Kadlečíková (správkyňa Nadácie Detského kardiocentra).

 

„Naši partneri podporujú Detské kardiocentrum prostredníctvom nadácie už niekoľko rokov. Vnímame ich ako stabilných partnerov, ktorí poznajú prostredie aj podmienky kardiocentra. Medicínske prístroje financované vďaka tejto finančnej podpore, tvoria radu nenahraditeľných pomocníkov pri diagnostikovaní a liečbe malých kardiologických pacientov, ktoré vedia oceniť predovšetkým lekári a sestričky DKC a následne aj rodičia detí. Naša vďaka je preto úprimná a obrovská“, uviedla PhDr. Mária Kadlečíková.„Je pre nás cťou, že môžeme aj takýmto spôsobom pravidelne podporovať činnosť Nadácie Detského kardiocentra a prispievať tak k skvalitneniu zdravotnej starostlivosti. Osobitne by som chcela vyzdvihnúť a poďakovať lekárom, zdravotným sestrám a celému personálu Detského kardiocentra  za ich obetavú a záslužnú prácu. Rada by som v mene spoločnosti Sanofi poďakovala organizátorom za možnosť spolupodieľať sa na tomto podujatí. Malým pacientom želám skoré uzdravenie a úsmev na ich tváričkách,“ uviedla Beáta Kujanová zo spoločnosti Sanofi.


Ďakujeme preto všetkým, ktorí túto dobrú vec každý rok podporujú a vyjadrujú tak lásku a porozumenie našim malým pacientom a celému zdravotníckemu personálu! 

 

sanofi-aventis Pharma Slovakia, s. r. o.Einsteinova 24851 01 Bratislava
www.sanofi.sk

Patrí do vydania: 
Jún 2018