Super úver už od 0,99 % ročne s až 5-ročným fixom

Pohrávate sa s myšlienkou, že si doma niečo vynovíte? Páčila by sa vám nová kuchynská linka so vstavanými inteligentnými spotrebičmi? Chcete si konečne prerobiť kúpeľňu presne podľa svojho gusta? Prípadne uvažuje o novej podlahe či výmene okien?

Alebo dokonca plánujete kúpu bytu, resp. výstavbu rodinného domu? Ak sa vás týka niektorá z týchto otázok, blíži sa chvíľa, keď si budete musieť odpovedať nielen na otázky ČO? a AKO?, ale aj ZA KOĽKO?

 

Bez pomoci to nepôjde

Niekto to zvládne bez nápovede, iný si zoberie na pomoc niekoho kompetentného a renomovaného. Takým partnerom je napríklad najväčšia a najúspešnejšia stavebná sporiteľňa na Slovensku – Prvá stavebná sporiteľňa. Táto banka za 25 rokov pomohla k novému alebo vynovenému bývaniu viac ako dvom miliónom klientov. To je bezpochyby silná referencia a zároveň aj záväzok do budúcnosti.

 

Nízky úrok, dlhý fix

Z minulosti sa však žiť nedá, a preto si PSS na rok 2018 pripravila doslova omračujúcu ponuku. Jej úvery na bývanie zabezpečené nehnuteľnosťou vďaka svojej nízkej úrokovej sadzbe patria k najvýhodnejším na trhu. Banka ju oproti predchádzajúcemu obdobiu znížila až o dve tretiny. Začína sa už od neuveriteľných 0,99 % ročne! Ďalšia dôležitá informácia sa týka dĺžky jej fixácie. Nebude trvať rok, dva ani tri... Mimoriadne nízku úrokovú sadzbu svojho úveru na bývanie si môžete zafixovať až na 5 rokov nasledujúcich po podpise úverovej zmluvy.

 

Mesačné splátky? Zvládnete!

Každého určite zaujíma, koľko si za takýchto výhodných podmienok môže požičať. Jednotlivcovi na jednu nehnuteľnosť PSS poskytne do 170 000 eur a manželom, resp. partnerom dvojnásobok, teda do 340 000 eur. Dôležité je poznať aj maximálnu možnú dobu splatnosti úveru. Jednoduchá matematika totiž hovorí, že čím je dlhšia splatnosť, tým nižšie sú mesačné splátky. V prípade úveru na bývanie od PSS to môže byť až 30 rokov. Výsledkom kombinácie dlhej doby splatnosti s priaznivou úrokovou sadzbou aj po skončení jej fixácie je, že mesačné splátky sú zvládnuteľné počas celej doby splácania úveru. Dokonca aj pre ľudí či rodiny s nižšími príjmami. Mimochodom, až 90 % z úveru budete mať k dispozícii bezprostredne po podpise úverovej zmluvy. Zvyšok dostanete po dokladovaní účelu použitia poskytnutých prostriedkov.

 

Bez zakladania nehnuteľnosti

Môže sa však stať, že svoje požičané prostriedky nebudete chcieť alebo môcť zabezpečiť nehnuteľnosťou. V tom prípade má PSS pre vás iné riešenie – úver na financovanie bývania. Ak patríte k sporiacim klientom, za výhodných podmienok vám poskytne až do 50 000 eur aj bez zakladania nehnuteľnosti v jej prospech. Toto je suma, za ktorú sa dá kúpiť menší byt alebo prerobiť rodinný dom. Dá sa ňou tiež dofinancovať hypotekárny úver, ktorý vám dnes banka pravdepodobne už neposkytne v plnej výške kupovanej nehnuteľnosti. Výhodou tohto typu úveru je, že nemusíte platiť za vypracovanie znaleckého posudku, dodatočne poisťovať nehnuteľnosť ani ju zakladať do katastra nehnuteľností. Ušetríte svoj čas aj peniaze.

 

Stále rovnako výhodné!

Systém stavebného sporenia tu funguje už 25 rokov. Pomáha najmä ľuďom s nižšími príjmami zabezpečiť si svoje prvé, nové alebo lepšie bývanie. PSS urobí všetko pre to, aby sa vás prípadné zmeny, o ktorých sa v súčasnosti diskutuje, dotkli čo najmenej alebo najradšej vôbec. V súčasnosti sa v stavebnom sporení nemení vôbec nič. Naďalej je tu pre každého, pre všetkých a stále rovnako výhodné.


Buďte zvedaví

Viac informácií nájdete na www.pss.sk. Alebo zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55 a dohodnite si stretnutie s obchodným zástupcom, ktorý za vami príde kedykoľvek a kamkoľvek.

Patrí do vydania