Vianočný sviatočný čas a jagavá silvestrovská noc v hoteloch SOREA

Rok, čo rok k nám prichádzajú pomaly a najmä nenápadne. Je to tak, Vianoce – najkrajšie sviatky roka – sa už blížia. Čas zastavenia, zamyslenia sa, ticha, pokoja a lásky. Čas opätovania vľúdneho a milého slova, pohladenia a stretnutia v kruhu svojich blízkych, známych či v kruhu nových priateľov. Atmosférou vianočných a sviatočných chvíľ dýchajú aj hotely SOREA od Bratislavy cez Tatry až po Spiš. V duchu regionálnych tradícií približujú svojim hosťom zvyky danej lokality a kraja, kde sa nachádzajú. Čím bližšie k Liptovu, k Tatrám a k Spišu, tým viac rozmanitostí a zvykov sa ponúka hotelovým hosťom.

Čo vás počas Vianoc čaká?

– Predvianočná atmosféra hlavného mesta Slovenska a bratislavské vianočné trhy v centre mesta s každodenným kultúrnym programom,

– ukážka a výroba vianočnej výzdoby, vianočný jarmok,

– slávnostná štedrovečerná večera,

– posedenie pri koledách s vianočným punčom,

– vianočný koncert a vystúpenie betlehemcov,

– polnočná rímsko-katolícka svätá omša v hoteli SOREA Ľubovňa,

– vianočné piesne, tradície z regiónu s ľudovou hudbou,

– folklórne vystúpenia,

– návšteva pútnického miesta v Litmanovej.

 

Jazzový večer a Štefanská zábava zavŕšia vianočný čas a hotely SOREA sa začnú pripravovať na nástup silvestrovských hostí.

 

Čarovné Vianoce aj s wellnessom

Pokiaľ si vyberiete niektorý z našich sviatočných pobytov, môžete si užiť aj vstup do wellnesscentra. A to vo Vysokých Tatrách v hoteloch SOREA TITRIS, URÁN a TRIGAN. V hoteli SOREA URÁN, v tesnej blízkosti špičkového strediska s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku v Tatranskej Lomnici, na vás čaká Wellness URANIA. Wellnesscentrum s nerezovým relaxačným bazénom s vodnými atrakciami a s detským bazénom so šmykľavkou. Samozrejmosťou je ponuka masáží či sauny. Vodný a saunový svet AQUA Relax v hoteli SOREA TITRIS ponúka oddych v bazéne s perličkovou masážou a vodnými dýzami. Deti sa vybláznia na 36-metrovom tobogane, vodnom hríbe alebo v zrýchľovacom kanáli. Svoju výnimočnosť si hotelový wellness nesie v ponuke sáun – biosauna s bylinkami vás nielen zahreje, ale rozhodne aj podporí vaše zdravie. Rovnako s možnosťami na oddych nezaostáva ani hotel SOREA TRIGAN s jeho WELLNESS SVETOM REGENERÁCIE A ODDYCHU. Nachádza sa pri známom tatranskom Novom Štrbskom plese. V ponuke má relaxačný bazén s vodnými atrakciami, detský bazénik, sauny, fitnescentrum, masáže, zábaly a  odpočiváreň s priamym výhľadom na Tatry. Pre milovníkov bowlingu či loptových hier v telocvični je k dispozícii hotel SOREA HUTNÍK v Tatranských Matliaroch. Zdarma vstup do hotelového bazénu v rámci pobytu môžete obohatiť masážou, saunou, resp. morským aerosólovým kúpeľom.

 

Bohatú ponuku wellness procedúr ponúka na Liptove hotel SOREA MÁJ. Jeho návštevníci tu nájdu i termálnu vodu „z Mája“ vynikajúcu pre oddych tela a dobrý spánok, ktorá je do hotelového bazéna privádzaná priamo z termálneho prameňa Rudolf v Liptovskom Jáne. Svoje telo zregenerujete aj v saune, resp. relaxačnými procedúrami (masáž lávovými kameňmi, rašelinový zábal, škoricový zábal, celková masáž) v hoteloch priamo na Chopku – SOREA MARMOT a SNP.

 

Znamenitý relax počas chladných zimných dní môžete prežiť v údolí minerálnych prameňov na Spiši v hoteli SOREA ĽUBOVŇA. Široká ponuka doplnkových športovo-relaxačných služieb v kombinácii s bohatým kultúrnym programom vytvárajú dokonalé podmienky na nezabudnuteľné sviatočné chvíle.

 

Pretancujte sa s nami do jubilejného roka 25. výročia SOREA!

Noc plná zábavy, humoru, dobrého jedla, žonglérskej a svetelnej šou, hudby, tanca i ohňostroja ukončia rok 2017 a pre hotelovú sieť SOREA sa začne významný jubilejný 25. rok pôsobenia v oblasti cestovného ruchu na Slovensku. Úspešný rozvoj a neustále zvyšovanie hodnoty značky ocenila aj Komisia expertov Brand Council programu Slovak Superbrands, ktorá udelila hotelovej spoločnosti SOREA cenu Slovak Business Superbrands Award 2017. Tradičná ponuka hotelov sa neustále rozširuje o služby, ktoré moderný cestovateľ požaduje. Nejde len o rozsah a kvalitu doplnkových služieb, športovo-relaxačných aktivít, kultúrnych akcií, ale hlavne o ponuku komplexného balíka služieb s rozličným tematickým zameraním a pre konkrétnu cieľovú skupinu klientov. Ocenenie Superbrands je potvrdením našej kvality a povzbudením pre zákazníkov pri ich každodenných rozhodnutiach, ako aj pri výbere dovolenky na Slovensku.

Patrí do vydania