Skvelý úver so štedrou odmenou

Jednou zo základných potrieb človeka je zabezpečiť si vlastnú strechu nad hlavou. Pre mnohých ľudí je kvalitné vlastné bývanie známkou spoločenského statusu. Pre väčšinu je však domov vybudovaný podľa vlastných predstáv istotou a bezpečným prístavom. A to je naozajstná hodnota.

 

Keďže zvyčajne ide o veľkú investíciu, jednu z najväčších v živote človeka, potrebné je nechať si nielen poradiť, ale často aj pomôcť. Ako stvorená na to je Prvá stavebná sporiteľňa. Najväčšia a najúspešnejšia stavebná sporiteľňa na Slovensku vám umožní vynikajúco sa pripraviť na kúpu alebo výstavbu vášho bývania. Vďaka nej výhodne a bezpečne zhodnotíte svoje vklady na účte stavebného sporenia, a keď sa rozhodnete pre úver, poskytne vám pestrú paletu možností.

 

Výhodné podmienky

V Prvej stavebnej sporiteľni máte vždy na výber. Ak patríte k sporiacim klientom, banka vám za výhodných podmienok požičia až do 50 000 € aj bez zabezpečenia úveru nehnuteľnosťou. V prípade, že si nesporíte, ale ste zodpovedne splácali, prípadne ešte stále splácate iný úver, za rovnakých podmienok vám poskytne do 45 000 €. A ak ste neznámym klientom, ktorý nikdy nesporil ani nič nesplácal, stále môžete získať až 15 000 € na svoje bývanie bez zabezpečenia bytom alebo rodinným domom. Vďaka tomuto úveru od PSS, a. s., ušetríte svoje peniaze aj čas. Má nízku úrokovú sadzbu a vyhnete sa aj zdĺhavému papierovaniu. Nemusíte vybavovať a platiť za znalecký posudok, dodatočné poistenie domu alebo bytu ani za vklad do katastra nehnuteľností.

 

Ešte viac peňazí

Môže sa stať, že budete potrebovať aj viac financií na svoje nové alebo vynovené bývanie. V tom prípade vám odporúčame úver na bývanie od PSS, a. s. Jeho úroková sadzba bude ešte nižšia ako v predchádzajúcom prípade, ale tento úver do 170 000 € (pre manželov alebo partnerov až do 340 000 €) už budete musieť zabezpečiť nehnuteľnosťou. Výsledkom je, že pri až 30-ročnej dobe splatnosti budú jeho splátky nízke, takže si ich môžu dovoliť aj ľudia s nižšími príjmami.

 

Úver s odmenou

To najlepšie sme si nechali na koniec. Ak teraz požiadate o úver na financovanie bývania, PSS, a. s., má pre vás pripravenú štedrú odmenu. Jej výška môže dosiahnuť až 15 mesačných splátok vášho úveru, čo môže byť aj 11 000 €. Každému, kto riadne (bez omeškania) a načas (teda ani nie predčasne) splatí svoj úver, dáme prostriedky vo výške jednej splátky za každé dva roky splácania. Spočítajte si sami, aká vysoká bude vaša odmena! Výhodou pre vás je, že od podpisu úverovej zmluvy presne viete, s akou sumou môžete počítať po splatení svojho záväzku.

 

Na zariadenie domácnosti

V Prvej stavebnej sporiteľni vám poskytneme prostriedky nielen na kúpu, výstavbu alebo obnovu bývania, ale aj na zabezpečenie si zariadenia do svojej novej alebo vynovenej domácnosti. Reč je o úvere do 7 000 €, ktorý môže získať naozaj každý (nielen sporiaci, ale aj úplne nový klient). Má širokú škálu účelov využitia, vďaka čomu je ho možné použiť na kúpu bielej i čiernej techniky, nábytku, textílií, osvetlenia a iného užitočného vybavenia domácnosti. Ďalšou jeho výhodou je, že výška mesačnej splátky je stanovená na začiatku a úroková sadzba úveru sa počas celej doby splácania nemení. Okrem toho, že úver nie je potrebné založiť nehnuteľnosťou, plusom je i to, že pri ňom nie je potrebné banke predkladať bločky či faktúry.

 

TIP PRE VÁS

S výhodným úverom od Prvej stavebnej sporiteľne môžete splatiť svoje staršie a nevýhodnejšie úvery z iných bánk, ktoré ste v minulosti použili na financovanie bývania.

 

Ďalšie informácie vám poskytnú obchodní zástupcovia Prvej stavebnej sporiteľne. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55.

Patrí do vydania: 
Marec 2017