Jesenné potulky po Slovensku

Jeseň je zaujímavé ročné obdobie, keď príroda ponúka úžasné farebné predstavenie, no je aj obdobím širokej ponuky cenovo zvýhodnených pobytov a relaxačných balíčkov. Ak sa túžite zregenerovať, vypnúť, zamedziť ďalší úbytok síl a načerpať nové, jeseň v slovenských horách vám môže priniesť nezabudnuteľné zážitky. Keď si k tomu predstavíte zahriatie organizmu v teplých bazénoch či v saunách, možno sa jesenná dovolenka v hoteloch siete SOREA stane vašou prioritou. Babie leto v Nízkych a Vysokých Tatrách je vďaka stabilnému počasiu najkrajším obdobím na turistiku.

 

 

Na horách i v doline športujeme s inSPORTline

 

Aj počas jesennej sezóny sú hosťom siete SOREA k dispozícii športové potreby inSPORTline, ktoré ocenia hlavne pri turistických vychádzkach alebo pri voľnočasových aktivitách. Trekingové palice, bedmintonové súpravy, tenisové rakety, stolnotenisové súpravy, futbalové i volejbalové lopty im budú k dispozícii v recepciách hotelov. Slovenský týždeň zážitkov je programová ponuka Hotela SOREA ĎUMBIER v Jánskej doline, kde môžete spoznávať kultúrne dedičstvo pamiatok Liptovského Mikuláša, Oravský Podzámok, Vlkolínec, Svätý Kríž, Skanzen Zuberec, Oravskú lesnú železnicu, Čiernohronskú železnicu alebo navštíviť Pieniny, splav na pltiach po Dunajci či Vrbické pleso a vyhliadku na Chopok. Pre seniorov je určený jesenný produkt Babka, dedko, ukážte mi Slovensko, kde si starí rodičia môžu za poznaním vziať so sebou jedno vnúča do 8 rokov zdarma. Dobrodružné výlety plné zážitkov ponúka Hotel SOREA SNP. Na dvoch kolesách dolinami Nízkych a Západných Tatier, Jánošíkove diery, Deň na salaši, Prechod Tatrami do Poľska, Splav Dunajca, Deň plný histórie na Spišskom hrade spríjemnia váš pobyt v hoteli priamo v srdci Demänovskej doliny preslávenej krasovými jaskyňami. Spestrením pre vás bude možnosť zapojiť sa aj do NORDIC WALKINGU v Jasnej, resp. prežiť turistický výstup s horským vodcom.

 

 

Cesta minerálnych prameňov spojená s relaxom

 

Región Spiša s 80 minerálnymi prameňmi navštevuje v mimosezónnom období hlavne staršia generácia. Atrakciou je turistická trasa s celkovou dĺžkou do 100 km, ktorá spája 12 minerálnych prameňov naprieč celým regiónom. Pramene sú vhodné na pitné kúry a pomáhajú pri rôznych zdravotných ťažkostiach. Minerálna voda Ľubovnianka s najvyšším obsahom horčíka na Slovensku pramení priamo pri Hoteli SOREA ĽUBOVŇA, kde v rámci pobytu SUPER RELAX čaká na hostí bazén, perličkový kúpeľ, zábalová terapia, morský aerosólový kúpeľ, fytoterapia a každý piatok je dňom špecialít z regiónu Tak chutí Spiš. Jesenným hotelovým bonusom je ubytovanie zdarma až pre dve deti do 15 rokov spoločne s dvomi dospelými osobami. Keďže viaceré hotely SOREA sú umiestnené priamo v srdci tatranskej prírody, slúžia aj ako východiskový bod k lanovkám a horským chodníkom.

 

 

Cestou - necestou z Hrebienka

 

Pre menej náročné i náročnejšie vysokohorské túry je ideálny Hostel SOREA HREBIENOK s ponukou ubytovania od 16,00 €/os./noc. Leží vo výške 1 267 m n. m. v rovnomennom horskom stredisku, v prekrásnej scenérii Vysokých Tatier na juhovýchodnom úpätí Slavkovského štítu. S najstaršou tatranskou osadou Starý Smokovec je spojený pozemnou lanovkou, ktorá patrí k tradičným turistickým atrakciám Tatier.

 

 

Viac sa dočítate v septembrovom časopise Liek, ktorý je už v predaji.

 

 

Patrí do vydania