Starostlivosť o pleť - Láskajte svoju tvár moderne

Písmená TT v sebe ukrývajú veľkú silu. Sú to iniciálky značky Timeless Truth, teda nadčasová pravda, čo je unikátna kozmetika riešiaca takmer všetky problémy s pleťou najmodernejším spôsobom – na princípe biotechnológií.

 

 

 

 

Každý jeden produkt značky TT Mask je unikátom vytvoreným na základe najnovších poznatkov vedy, výskumu a medicíny. S TT Mask tak biotechnológie konečne prenikajú aj do kozmetiky, aby pomohli riešiť všetky problémy pleti – jemné vrásky, povoľovanie kontúr, ubúdanie kolagénu a ďalšie prejavy pribúdajúcich rokov, farebné nerovnosti, škvrny, malé jazvy či akné. O TT Mask platí, že sú ľahko vstrebateľné, ale neupchávajú póry, sú hypoalergénne a vysoko účinné. Nájdite si svoju TT Masku a už nikdy nebudete chcieť inú, pretože problém bude vyriešený!

 

 

Problém: Mimické vrásky

Riešenie: TT Multipeptid Calming Revitalising Mask


Objav biochemického pôsobenia látok zvaných peptidy ohromil celý vedecký svet. V tejto maske je ich skombinovaných hneď niekoľko. Pentapeptidy, hexapeptidy, koenzým Q10, vitamín E a kyselina hyalurónová dokážu dať zbohom mimickým vráskam.

 

 

Problém: Dehydrovaná pleť

Riešenie: TT Deep See Extract Moisturising Mask


Nech robíte čo robíte, ani ten najlepší mejkap nebude dobre vyzerať na pleti, ktorej chýba vlaha. Naopak, pôsobí ako zvädnutý kvet – smutne a takmer bez života. Okamžité riešenie ponúka TT Maska s výťažkami z morskej vody a s kyselinou hyalurónovou.

 

 

Problém: Roky pribúdajú

Riešenie: TT Herbal Rejuvenation Immortelle Mask


Táto TT maska obsahuje výťažky z aktívnych látok slamienky. Roky budú ďalej pribúdať, ale na pleti ich nebude až tak vidno pri pravidelnom ošetrovaní tváre maskou zo zázračného žltého kvietka v kombinácii s kyselinou hyalurónovou a vitamínmi A a E. Pleť bude hydratovaná, bunky obnovené a plné života.

 

 

Problém: Večný boj s vyrážkami

Riešenie: TT Green Tea Fenol Soothing Mask


Maska s výťažkami z osvedčeného zeleného čaju, aloe vera a harmančeka v kombinácii s kyselinou hyalurónovou efektívne potláča tvorbu vyrážok, podporuje hojenie akné a upokojuje pleť. Zelený čaj navyše obsahuje polyfenoly, ktoré neutralizujú škodlivé látky.

 

 

Problém: Ochabnutá pleť

Riešenie: TT EGF Bio Cellulose Mask


Bez preháňania je to Mount Everest medzi antiagingovými maskami! Luxusný unikát z nej robia najmä biovlákna biocelulózy v kombinácii s epidermálnym rastovým faktorom (EGF), vitamínmi E a A a kyselinou hyalurónovou. Je preukázané, že EGF zvyšuje schopnosť pleti tvoriť viac vlastného kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej.

 

 

Problém: Strata pevnosti a elasticity

Riešenie: TT Apple Stem Cell Bio Cellulose Mask


To tu ešte nebolo, aby pleťová maska obsahovala kmeňové bunky! Ale už je! Táto luxusná maska je zložená z kolagénu z morských rýb a – nech to znie akokoľvek neuveriteľne – z kmeňových buniek zeleného jablka odrody Uttwiler Spätlauber spracovaných najnovšími biotechnologickými postupmi. Kmeňové bunky tohto ovocia sú veľmi podobné ľudským kmeňovým bunkám, preto dokážu pokožku nielen stimulovať, ale dokonca aj opraviť poškodené tkanivo.

 

 

Hľadajte v sieti DM.

 

 

 

Patrí do vydania