Ako mať čisté zuby v každej chvíli?

Aj vy sa často zamýšľate nad tým, ako dosiahnuť aj počas dňa hladké a čisté zuby ako keby ste si ich práve umyli? Žuvačky Orbit Professional sú v tomto prípade vynikajúcim pomocníkom. Navyše obsahujú čistiace mikrogranuly, ktoré pomáhajú ešte účinnejšie chrániť zuby pred zubným kazom.

 

 

V bežnom živote sa často stáva, že celý deň pracujete, chodíte po stretnutiach a pritom všetkom potrebujete vždy vyzerať dobre. Byť usmiaty. Najmä, ak vás úsmev živí. V takom prípade je potrebné starať sa o neho čo najlepšie. Pravidelné návštevy stomatológa a dentálnej hygieničky sú samozrejmosťou. Podobne aj čistenie ráno, večer i počas dňa. Ale chodiť so zubnou kefkou a pastou je nepraktické a pre väčšinu aj nereálne. Žiaľ, tento problém sa týka každého. Známych osobností i obyčajných ľudí.

 

Priznala a potvrdila to i manažérka Simony Krainovej Bori Dušíková: „Túto situáciu dôverne poznám. Absolvujete denne niekoľko stretnutí, vždy niečo zjete, vypijete, prípadne si doprajete malý dezert. A po každé musíte vyzerať dobre. Upravená s dokonalým úsmevom. A to je veľký problém, keď ste dvanásť hodín mimo domu. To je čas, keď siahnem po žuvačkách bez cukru“. V takejto chvíli, keď nemáte možnosť vyčistiť si zuby dentálnymi pomôckami a potrebujete vyzerať skvelo, sú vhodným a praktickým pomocníkom žuvačky bez cukru Orbit Professional obsahujúce čistiace mikrogranuly. Navyše, čistenie zubnou kefkou a pastou sa neodporúča bezprostredne po jedle, ale až s určitým časovým odstupom. Najmä ak súčasťou jedálnička sú ovocné šťavy, či citrusové plody.

 

 

Potrebuje čistých zubov značka žuvačiek Orbit pripomína i v novom projekte s Orbit Professional, v rámci ktorého podporujte módne podujatie Fashion LIVE!, ktoré sa uskutoční od 15. do 17. októbra v Starej Tržnici v Bratislave. Týmto pripomína všetkým, že nielen pre modelky, ale i pre každého je krásny a zdravý úsmev dôležitý. Počas trojdňovej akcie môžu všetci záujemcovia dostať od krásnych hostesiek žuvačky Orbit Professional a získať fotografiu s logom Orbit na pamiatku.

 

Žuvačky bez cukru Orbit Professional obsahujú čistiace mikrogranuly, ktoré stierajú zo zubov zvyšky potravy, odstraňujú povlak z povrchu zuba a zabraňujú vzniku zubného kazu. Tiež vyrovnávajú pH v ústach, podporujú tvorbu slín a pomáhajú chrániť vaše zuby.

 

 

Podrobnejšie informácie nájdete na webe  www.orbitklub.sk

 

 

Patrí do vydania