Horoskopy zdravia

Horoskopy

BARAN – od 21. 3. do 20. 4.

Máte tzv. prázdne a hluché obdobie. Toto si však spôsobujete sami svojimi rýchlymi závermi nad situáciami. Snažte sa byt viac chápaví k okoliu a blízkym. Ak to nezvládate, nechajte si radšej niektoré názory pre seba a neprezentujte sa nimi moc nahlas! Radšej si vstúpte do svedomia a riaďte sa srdcom, verte, že to pomôže! Ale nemajte obavy, nakoniec všetko zvládnete na výbornú. Čo už, keď šťastena stojí na vašej strane.

Dbajte na cievy a všeobecne obeh v tele.

 

BÝK – od 21. 4. do 20. 5.

Osobitne sa začne dariť ženám v tomto znamení, ale aj muži v druhej dekáde nebudú za nimi zaostávať. V každom prípade platí, čo ste sa v mladosti naučili, neskôr ako by ste našli. Oprášte svoje vedomosti z minulosti a uvidíte, že ešte môžete aj vy excelovať a byť výnimoční! Oslovenie dávneho starého známeho nemusí byť na škodu. Možno sa aj on chce realizovať v danej oblasti. Máte akýsi zvláštny nadhľad, čo pomôže uskutočniť vaše vytýčene ciele. Dovolenka bude vysnívaná a skvelá, musíte však na ňu ísť.

Dbajte na chrbticu.

 

BLÍŽENCI – od 21. 5. do 21. 6.

Konečne sa vám začne dariť a všetko pôjde ako po masle! Len aby ste vy sami sebe neboli škodcom šťastia a aby ste svojou prchkosťou a neuváženým konaním nezbúrali vežičky šťastia! Buďte stále v strehu, lebo nesmiete zabúdať, že ste ľahkým terčom. Vážte si všetko, čo sa ponúka ako prípadný zdroj zárobku, práce, uznania ap. Dobre však zvažujte priame rozhodnutia a úradne listiny, zmluvy čítajte veľmi pozorne.

Dbajte na oči.

 

RAK – od 22. 6. do 22. 7.

Teraz sa obráti všetko, čo ste stavali hore nohami, ak nebudete vedieť udržať správny a primeraný krok s možným sokom, protivníkom, rivalom. Vždy sa snažte byť aspoň o jeden riadok sčítanejší ako on. Ak sa vám to nedarí, tak to aspoň zahrajte. Divadelníctvo vám je aj tak blízke. Ak riešite rodinnú dilemu, tak sa snažte riadiť srdcom, omnoho viac docielite. Ak si robíte plány na dovolenku, snažte sa vybrať si takú, na ktorej budete môcť byť sami sebou a ktorú si užijete od srdca. Konečne budete môcť na dovolenke robiť, čo chcete.

Dbajte na žalúdok a snažte sa upokojiť svoju temperamentnú, resp. miestami výbušnú povahu.

 

LEV – od 23. 7. do 22. 8.

Nerobte z komára somára, nerobí to dobrú atmosféru okolo vás. Svoje plány sa snažte uskutočniť za každú cenu, tak ako to len vy levy dokážete, tak divoko a dravo. Nedajte sa nikým a ničím odradiť. Budete mať úspechy v každej oblasti – na čo len siahnete. Financie sa k vám budú sypať. V tomto období si k telu pustite len tých, ktorí k vám boli priateľskí aj v období, keď to na až takú žatvu nevyzeralo. Nedajte sa obmäkčiť falošnými priateľmi!

Dbajte na kĺby, pokožku na citlivých miestach.

 

PANNA – od 23. 8. do 22. 9.

Veľa práce môže skutočne niekedy aj ublížiť. Málo práce však môže ublížiť ešte viac. V poslednom období sa stávate nekompromisnou osobou. Ako by ste to neboli ani vy. Pokúste sa nájsť ten svoj zlatý stred a neriešte problémy a dilemy utiekaním sa do práce alebo uzatváraním sa pred šírym svetom. Ak sa vyskytol problém, je vo vašom prípade potrebné razantné riešenie.

Dbajte na pokoj svojej mysle, teda psychiku.

 

VÁHY – od 23. 9. do 23. 10.

Zmeny, ktoré k vám prichádzajú z každej strany, sú len na vašom uvážení, zvolíte ten správny smer. Nedajte sa ohúriť peknou tváričkou, peknými rečičkami a nechajte sa viesť vlastným rozumom. Dajte všetkému teraz čas, veď viete, že dobré veci nechodia zhurta a spoza rohu, ale na tie pekné sa čaká a nechávajú sa dozrieť do tzv. dokonalosti. Nevynucujte si pravdu, právo a uznanie. Sami dobre viete, že vynucovaním sa aj s múdreho človeka stáva hlupák. Buďte v každej situácii sami sebou a verte, že všetko sa obráti vo váš prospech. Samozrejme, len v tom prípade, ak nepatrite k skupine tzv. podvodníkov.

Dbajte na črevnú flóru, žalúdok.

 

ŠKORPIÓN – od 24. 10 do 22. 11.

Príjemný a skutočný oddych by nebol na škodu a vo vašom prípade určite nie. Pokúste sa venovať sami sebe, svojim emóciám a všetko ostatné nechajte len tak plynúť. Ak nebudete fit vy a bude vám robiť problém zvládať aj rutinné úkony, ktoré boli v minulosti samozrejmosťou, tak sa zastavte a zamyslite sa. Ku konca júla je priamo žiaduce urobiť si aspoň jeden víkend pre seba a svojich priateľov a milovaných a cítiť sa ako dieťa aspoň na chvíľu. Dokážte sami sebe a ľuďom, ktorým na vás záleží, že ste to stále vy a nie nejaký program.

Dbajte na tlak, správnu životosprávu.

 

STRELEC – od 23. 11. do 21. 12.

Zábava, flirt, párty, to by vás malo v najbližšom období obkolesovať, vlastne celé toto obdobie. Ak je opak pravdou, tak ste urobili, resp. robíte dáku chybu vy. Nová láska alebo príjemný a zároveň užitočný flirtík je na obzore. Užitočnosť môže byť aj v skúsenostiach, ale veď vy to dobre viete. Nechajte sa unášať vlnami vášne. Dovoľte v sebe prebudiť vašu prirodzenú erotiku.

Dbajte na tráviaci trakt, pažerák, uši.

 

KOZOROZEC – od 22. 12. do 20. 1.

Projekty, plánovanie, všetko vám dáva akýsi súvis a možno konečne zisťujete, že stačí potiahnuť za ten správny koniec a všetko pôjde samo. Nezabúdajte však popri hľadaní súvisov na svojho partnera alebo na svoju rodinu. Vašou slabosťou je to, že nedokážete robiť oboje na 100 % – rodinu a prácu. Tu nájdite súvis a určite si priority. Usilujte sa aspoň banalitami, ak to nejde inak, angažovať do svojej prace aj partnera a objavíte súvis medzi dvomi dôležitými faktormi. Ak sa vám to aspoň jedenkrát podarí, môžete si povedať, že ste super muž alebo žena.

Dbajte na to, že stres je pôvodcom mnohých ochorení, buďte preto vždy pozorný aspoň sám k sebe.

 

VODNAR – od 21. 1. do 18. 2.

V súkromí nastal čas poobzerať sa po novej partnerke, partnerovi. Ak ste spokojní s doterajšou láskou, tak vedzte, že nastanú aj krízovejšie časy. Nezúfajte, vy viete z každej situácie podobného charakteru bravúrne vycúvať. V práci sa snažte byť krok pred vaším nadriadeným alebo tzv. pracovným sokom. Ak to nedokážete, tak sa aspoň tvárte ako osoba, ktorá má väčšie vedomosti. Predstieranie vám nikdy nerobilo problém, ani v minulosti. Vaši blízki vás prekvapia príjemným darčekom, či už hmotným, alebo nehmotným, no v každom prípade príjemným.

Dbajte na prísun fosforu a vápnika.

 

RYBY – od 19. 2. do 20. 3.

Majetky a statky sa začnú akoby samy od seba zveľaďovať a budú rásť. Riskovanie vám v tomto prípade môže priniesť len úžitok a radosť. V láske nové dvere k neznámemu, ale zároveň príjemnému. Otvorte oči v absolútnej tme a zistite, že sa viete orientovať a vidíte lepšie, ako si viete predstaviť. Vyskúšajte sami seba a zistite, že sa vlastne vôbec nepoznáte. Obzrite sa a zistite, že okolo seba máte záhradu plnú radosti, stačí sa len zohnúť po tú správnu kvetinu.

Dbajte na dýchacie ústrojenstvo a priedušky.

 

Patrí do vydania